Zona Comerciala Brasov - Bazar - Servicii - Talcioc - Donatii
Collapse
X
-
Vand faruri cu lupe pe fundal negru...+angel-eyes..pret 200ron neg..ofer si montaj daca e nevoie ;)
poze gasiti aici
Comment
-
2 seturi de senzori pe stoc, pret 65 lei pt cei de pe forum din brasov, 80 lei pt restul!
becuri cu leduri, azi am primit module de leduri smd albe pe banda autoadeziva.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
>>>>
Caut o cutie de viteze pentru logan 1.4 MPI (masina din 2008) ... am gasit pe net la 150-180 EUR ... dar in bucuresti ... nimic pe brasov)
Aveti vreo recomandare la un centru de dezmembrari din brasov?Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
e o florarie pe drumul brasovului chiar in prima curba cum intri in sacele. acolo intri si intrebi de piese (pare ciudat, dar asa e). oricum e un ungur bulan acolo care cel putin mie mi-a lasat impresia ca nu vrea sa isi vanda marfa...
m-ar interesa si pe mine dezmembrari, dar se pare ca nu avem ceva serios in oras...
un set de senzori de parcare a ajuns azi si pe agregatul din dotarea lui Cosmin (BCC).Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment