Vand radio-cd-mp3-usb player marca blapunkt model new orleans mp58 urgent.Predare personala in brasov si imprejurimi apropiate brasovului.Playerul a fost cumparat de nou si nu a fost folosit mult...masina mai mult a stat functioneaza impecabil si arata la fel. pret de vanzare 300 ron cu stick de memorie de 2gb inclus si cablul, montajul gratuit din partea mea.iata cateva detalii despre model..
•Redare MP3/WMA de la CD-R/RW, USB
•Interfata USB integrata pentru a conecta si a controla aparate externe de stocare
•Afisaj full grafic pentru MP3
•Afisare 4096 culori selectabile pentru o ajustare perfecta a luminii la bord (VarioColour)
•Egalizator 3 benzi
•Iesire preamplificator 4-Canale pentru controlul amplificator extern (fata/spate)
•Iesire Subwoofer pentru control subwoofer extern (variabil castig/frecventa)
•iPod ready: conectare iPod cu interfata optionala
•Bluetooth-ready: redare audio MP3 de la telefonul mobil si convorbiri hands-free prin sistemul radio al masinii cu interfata optionala
•Putere maxima 4 x 50 Watt
•Intrare Aux pentru conectarea surselor de muzica externe (ex. player MP3)
•Audio Mix - permite ascultarea muzicii si navigatiei in acelasi timp
precizez ca il dau pentru ca am mare nevoie de bani intr-un timp foarte scurt.
telefon 0771714904
•Redare MP3/WMA de la CD-R/RW, USB
•Interfata USB integrata pentru a conecta si a controla aparate externe de stocare
•Afisaj full grafic pentru MP3
•Afisare 4096 culori selectabile pentru o ajustare perfecta a luminii la bord (VarioColour)
•Egalizator 3 benzi
•Iesire preamplificator 4-Canale pentru controlul amplificator extern (fata/spate)
•Iesire Subwoofer pentru control subwoofer extern (variabil castig/frecventa)
•iPod ready: conectare iPod cu interfata optionala
•Bluetooth-ready: redare audio MP3 de la telefonul mobil si convorbiri hands-free prin sistemul radio al masinii cu interfata optionala
•Putere maxima 4 x 50 Watt
•Intrare Aux pentru conectarea surselor de muzica externe (ex. player MP3)
•Audio Mix - permite ascultarea muzicii si navigatiei in acelasi timp
precizez ca il dau pentru ca am mare nevoie de bani intr-un timp foarte scurt.
telefon 0771714904
Comment