vinzi masina domnu? ce s-a intamplat???
Zona Comerciala Brasov - Bazar - Servicii - Talcioc - Donatii
Collapse
X
-
Originally posted by razvan_boss View Postse vand urmatoarele:
-placa video Asus A9200 128mb---60Ron+ CD cu drivere daca doriti
-DVD writer marca Philips---------50Ron
-DVD_Rom ASUS-----------------40Ron
-CD-R/RW drive marca LG--------25ron
-2 bucari DDR-400 de 256 Mb pt RAm deci 512Mb----30ron
astept ofertele voastre...
Comment
-
Vand ulei cutie Elf 75/80 3L 50 leiAttached Filessigpic
Comment
-
s-au vandut arcurile iar rotile nu se mai vand... restul raman valabile in continuare...
subwoofer + statie (sub-600w statie 800w) subwoofer+ statie (600w subwoofer(+ inca o cutie) si 800w statia) 500 de lei (pt brasov montaj gratis)
pistol aerograf 50 de lei
spoiler fata mcv cu grila (dungile taiate si gauri pregatite pentru astupat proiectoarele) 100 de lei
difuzoare ovale 50 de lei
inele de lemn pentru difuri de 16, 30 de lei"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Originally posted by mc_alienu View Posts-au vandut arcurile iar rotile nu se mai vand... restul raman valabile in continuare...
subwoofer + statie (sub-600w statie 800w) subwoofer+ statie (600w subwoofer(+ inca o cutie) si 800w statia) 500 de lei (pt brasov montaj gratis)
pistol aerograf 50 de lei
spoiler fata mcv cu grila (dungile taiate si gauri pregatite pentru astupat proiectoarele) 100 de lei
difuzoare ovale 50 de lei
inele de lemn pentru difuri de 16, 30 de lei
In privinta anuntului, sti cumva daca pot da jos oalele de la fetele de la usi din fata incat sa pun boxe de 16 cu inele alea? La modelul initial de logan stiu ca se pot da jos oalele de la difuzoare, la ph1/2 nu stiu daca se poate, ai incercat? in situatia in care merge adaptarea asta, le iau eu joi
Comment
-
ph1.2 e ce am eu, tu ai ph2.2 daca nu chiar ph2.3... iei o surubelnita dreapta si scoti sita aia de la boxe, bagi pe margine si tragi spre exterior si iese. si vezi daca iti intra .Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment