Vreti sa urati un La multi ani ? un Craciun fericit ? un paste fericit sau altele de genu ? asta sa fie locul unde sa putem felicita pe toata lumea si sa le dorim toate cele bune
Urari - Brasov
Collapse
X
-
Va urez tuturor Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si de prietenii adevarati si un sincer La Multi Ani !!!. Fie ca noul an sa va aduca numai bucurii, numai fericire si sa aduca de asemenea intelegere intre noi si numai ganduri bune. Dupa cum am invatat anul asta ca cearta si neintelegerile nu duc la nimic bun, as vrea ca la anul acestea sa nu mai existe si sa luptam toti pentru aceeasi cauza, sa fim o familie si sa ne respectam asa cum trebuie.
Asta imi doresc in noul an si asta va doresc si vouasigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
multumesc de urari Alina, dar sincer sa iti spun nu stiu de unde am luat nenorocirea asta de gripa, sau ce o fi, ca in perioada asta chiar nu am stat pe afara, iar la munca ma duc cu masina......si nu sunt numai eu, sunt mai multi colegi de-ai mei de serviciu, deci e ceva in aer ma gandescsigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
Comment