Evenimente Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1.Mumus
    2.LoganRacer
    3.Stefan1987 in principiu vin sa vad cum imi fac timp
    4.skorpionking
    5. RMJ
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• mentionez ca Loganracer m-a contactat si m-am oferit sa vin cu noul aparat sa va fac poze frumoase. restul va fi facut de loganracer, deci meritul elste pe deplin al lui, la fel ca si ideea.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• sa speram ca nu ne taxezi pentru uzura aparatului
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• nici vorba... oricum ar fi bine sa va ganditi la o locatie unde putem pune toate masinile una langa alta in diverse forme...macar ptr 10 minute...
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• noul MALL de langa carrefour?

Comment

• Ca locatii ma gandeam la:
              1- Lacul noua
              2- parcarea magnolia
              3- belvedere (cele 3 platforme de pe drumul poienii)
              4- pietrele lui solomon (desi posibil sa fie noroi)
              5- sub tampa (unde ne-am mai intalnit anterior dar recent cand am fost si acolo era noroi)
              6- in parcare la metro/selgros/carefour/macromall (avem ceva mai mult loc in capatul parcarii)
              7- in parcarea de la cetate

Sa inceapa votarea!

Sunt deschis si la alte propuneri cu singura conditie sa incapa masinile parcate in paralel pentru o poza de grup.
              Last edited by LoganRacer; 17 December 2011, 12:43. Reason: completare

Comment

• la pietrele lui solomon sa mergi tu. acolo nu ai ce cauta fara un calorifer functional in spinare.

belvedere suna bine, ca se vede orasu'.

Comment

• cetate e frumos tare acolo

Comment

• Nesimtit din partea mea ca dupa putinele voturi adica doar 2 sa declar deja o locatie pentru adunare dar dupa o un pahar de vorba cu mumus am decis ca e mai potrivit si dpdv fotografului cat si al placerii de a conduce e mai bine sa tinem aceasta intalnire/sedinta foto la belvedere pe drumul poienii la ora 18:00.

Comment

• ok, platesc eu parcarea la toti la belvedere

Comment

• DECI RAMANE LA BELVEDERE :d

Comment

• 1.Mumus
                          2.LoganRacer
                          3.Stefan1987 in principiu vin sa vad cum imi fac timp
                          4.skorpionking
                          5. RMJ
                          6.si eu
                          7.
                          sigpic
                          http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• eu o sa lipsesc... caruta e un pic dezmembrata si sigur nu e gata pana joi...
                            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• si nu poti veni cu caruta altuia? sau macar cu o usa, o capota...ceva

Comment

• Originally posted by mc_alienu View Post
                                eu o sa lipsesc... caruta e un pic dezmembrata si sigur nu e gata pana joi...
                                pacat, mare pacat. te pescuiesc eu ma' pietonule, ce dreq... si dupa aia te arunc si acasa, na.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google