Evenimente Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu il aduc pe goofyi, daca primeste confirmarea de la presedintele apartamentului )

Comment

• nu mai rade mă.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• chiar asa...nu mai rade de necazul altuia....
        inca sunt in negocieri....mama si-a dat acordul, acum urmeaza "tha bigget boss"...
        DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
        sigpic

Comment

• daca ninge? daca ploua? sa duca cineva o umbrela cu o sageata care sa tina umbrela deasupra aparatului...
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• umbrela am permanent in masina, sageata nu stiu la ce iti trebuie, si nu cred ca umbrela mea are asa ceva in dotare.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Ba ce gura ai avut cu ninsoarea sau ploaia. N-am apucat sa vad nicio stire meteo de ceva vreme dar o sa avem fundal misto cu atata zapada .

Comment

• ma....cine stie cunoaste
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• MOOOOAAAMA CE STIRE....ADEVARU' E CA DE VREO 1 SAPTAMANA SE VORBESTE PE TOATE POSTURILE DE TV DE NINSOARE....ACUM DEPINDE SI DE VOLUMUL LA SONOR CU CARE ATI ASCULTAT STIRILE......BANUIESC CA CEI CARE NU ATI ASCULTAT STIRILE CONSIDERATI :"Ba ce gura ai avut cu ninsoarea sau ploaia. N-am apucat sa vad nicio stire meteo de ceva vreme dar o sa avem fundal misto cu atata zapada"......HAI.... O SEARA MISTO
                  O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Moaaaamaaa ce stire...TREC PE ACASA SA DORM SAU SA MANANC SAU SA IAU DIVERSE UNELTE...moama ca n-am vazut stirea care a vazut-o ALO68 ...
                    P.S. Daca iti face cineva cu farul insistent ori te saluta ori te baga undeva, eu te salutam dar nici cand am venit paralel cu tine n-ai intors capu nu cumva sa-l rupi...

Comment

• deci repetam marti la cetate ?

Comment

• repetam, poate ajung si boly, skorpion si razvan...

Comment

• eu am fost...dar daca voi va grabiti ....nu o sa mai vin
                          sigpic
                          http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• era frig rau ravane, plus de asta mumus a ramas fara baterie la aparat

Comment

• se grabea emil si de aceea nu am mai stat pana la 7... oricum pe la 19:10 am plecat.

Comment

• stiu cand ati plecat...mumus era primu..eu atunci urcam///mai aveam 2 viraje pana la parcare..dar na.....ala se numea frig?)
                                sigpic
                                http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google