Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hai ca tre sa iti dau ceva
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Originally posted by mc_alienu View Post
      daca dati un suc vin si eu... macar sa ma aleg si eu cu ceva...
      poate vrei sa iti dam o functie
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• nu mai vin..vremea prea nasoala
        sigpic
        http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• boly, razvan, vali si stefan am calendarele voastre la mine. sa facem cumva sa ne intalnim.

rafel, singura poza pe care o avem cu tine e de calitate mai slaba si nu s-a putut mari fara a se deforma imaginea. daca vrei calendar trimite-i o poza cu masina ta lui LoganRacer si iti face si tie unul.

Multumim lui LoganRacer pentru calendare! Un om de milioane.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• espionage

Alienu...imi place ca ai recunoscut ca ideea a fost buna...doar ca nu ti-a placut autorul threadului...si sa stii...ca ptr mine tu vei fi organizator mereu.

Esti un leader innascut si esti descendent din vita nobila (vita= ceva legat de struguri...nu de animale) esti un soi aparte tu...

imi vine sa fac crima ca nu vrei sa accepti ...desi ne-am rugat toti de tine...si eram in genunchi...eu te-am rugat si in ungureste sa fii organizatorul nostru...dar tu ai zis... Nem tudok magyarul....

Loganracer...pozele zic totul nu? Multumesc frumos !
            Attached Files
            Last edited by mumus; 5 January 2012, 22:48.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• ma,voi doi v-ati indragostit?ce e cu declaratiile astea

sigpic

Comment

• multumesc loganracer pentru cadou (cine a ales pozele merita un suc )

mumus cred ca ai tras ceva lapte praf pe nas... serios acum inceteaza...
                "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• hai ma , serios... Nu vrei sa fi org? mai moderezi un post...mai organizezi ceva...mai faci un ban...eu sunt hotarat sa te platesc daca vei fi org, beau eu ceaiu tau la fiecare intalnire.
                  Last edited by mumus; 6 January 2012, 18:01.

Comment

• hai ca ma bag eu ca si organizator sunt 24h online )dar imi dati bani de benzina pt cei 48km :P
                    sigpic

Comment

• e emil deja.

Comment

• bravoooo lui...merita eu voi veni foarte rar la intalniri
                        sigpic

Comment

• pai sa vi sa ma scapi de calendar )

Comment

• Maine la 18:30 intalnire magnolia
                            orice alte propuneri de locatii sunt binevenite
                            ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• propunerile nu se fac cu o seara inainte de intalnire, domnule organizator. altfel ne trezim ca unii suntem in punctul x si altii in punctul y. propunerile se fac din timp

Comment

• am uitat sa specific propuneri pentru urmatoarile intalniri
                                ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google