Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca se poate ajung si io
    dar doar daca vine si domnu org.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• pai se subintelege ca e si el prezent,caci altfel nu-l vad bine )

sigpic

Comment

• eu nu mai ajung azi...nu cred ca ajung...daca vin, o sa fiu prezent, daca nu, atunci nu.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Ne vedem la magnolia la 6 jumate.

Comment

• vreo intalnire ceva pe maine?

sigpic

Comment

• eu vin. tre' sa iti dau si primer-ul ala ca deja a crescut consumul la agregat, de cand il car in portbagaj .
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• un magnolia eu unu nu stiu exact daca ajung trebuie sai dau bani lui alin si ma sustrag glumesc )
                ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• si eu care uitasem )... lasa bre, ca in timp ajungi sa imi datorezi masina .
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• deci la 18:30 la Magnoila,mersi Aline

sigpic

Comment

• domnu alin este rugat sa posteze pozele cu participantii de azi ;))

Comment

• amu le descarsem de pe telefon.
                        Attached Files

Comment

• Scuze ca am plecat asa in graba aseara dar a trebuit sa ajung rapid la firma.

Comment

• Ce misto se vede plugu lui Emil cand s-a oprit in gramada de zapada la drifturi )

Comment

• aia de la magnolia tre sa imi dea bani ca leam strans zapada )

Comment

• joi/18/magnolia?

stefan, vali si rafael inca port dupa mine calendarele...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google