Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si eu ma bag daca ma ia cineva ) ca imi e ca o sa ma ud iara de la prea mult mers pe burta
    sigpic
    http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• cred ca vin si eu numai sa ziceti locul si ora

Comment

• Intalnire Logan Club Brasov azi 24.05.2012 orele 18:00 - 18:30 la Magnolia

1. bv06rmn
        sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• 1. bv06rmn
          2. B 83 RMJ
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Alti doritori?
            sigpic

Comment

• Eu vin cu Cosmin!!
              Am vb cu el acum 5 minutre si a zis ca trece ca sa mergem impreuna!!!

Comment

• mai merge cineva pe ploaia asta?
                http://img24.imageshack.us/img24/3448/33087.jpg

Comment

• eu o sa trec dacae cineva ma opresc daca nu imi continui drumul..

pierdere de timp.....
                  Last edited by unknown; 24 May 2012, 22:11. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

• deci tu fusei unicul?
                    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• nu a fost singurul, la 18:20 am trecut eu si la 19:30 a fost si loganracer, bataie de joc ce sa mai vorbim
                      sigpic

Comment

• salutare! eu sunt membru pe forum de mult timp.nu am participat niciodata la vreo intalnire si as vrea sa vin! numai ca din cate vad nu prea se aduna lumea! cati membrii are LOGAN CLUB BRASOV??? si de ce nu vine lumea? nu am citit niciodata pagina de intalniri pt ca ma gandeam ca sunt prea multi si am zis sa nu deranjez!PT MINE E MAI GREU SA VIN JOI PT CA NU STIU EXACT LA CAT SCAP CU MUNCA... DE OBICEI LA 17.00 SCAP... DAR CATEODATA LA 19.00 SAU 21.00 DEPINDE!organizator de intallniri nu avem?! un nr de telefon sa zicem daca venim sau nu?!?!bafta si sanatate tuturor membrilor!

Comment

• nu o fa..
                          sigpic

Comment

• Originally posted by bogdy 84 View Post
                            salutare! eu sunt membru pe forum de mult timp.nu am participat niciodata la vreo intalnire si as vrea sa vin! numai ca din cate vad nu prea se aduna lumea! cati membrii are LOGAN CLUB BRASOV??? si de ce nu vine lumea? nu am citit niciodata pagina de intalniri pt ca ma gandeam ca sunt prea multi si am zis sa nu deranjez!PT MINE E MAI GREU SA VIN JOI PT CA NU STIU EXACT LA CAT SCAP CU MUNCA... DE OBICEI LA 17.00 SCAP... DAR CATEODATA LA 19.00 SAU 21.00 DEPINDE!organizator de intallniri nu avem?! un nr de telefon sa zicem daca venim sau nu?!?!bafta si sanatate tuturor membrilor!

Organizator este Emilian, doar ca e retinut cu invatatul ptr moment, momentan nu sunt multi membri, cred ca nu mai e nici chef nici timp la multi, dar asta nu inseamna ca nu vor mai fi intalniri numeroase, doar ca nu se poate ca mereu sa aibe toti timp in aceias zi...
                            las ca imedeat vine timpul frumos
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• ...si a fost si vremea urata in ultimul timp... app am fost joi la Magnolia pe la 18:30, am dat o tura de parcare si am plecat, ca nu era nimeni pe acolo... :|
                              http://img24.imageshack.us/img24/3448/33087.jpg

Comment

• Originally posted by bogdy 84 View Post
                                salutare! eu sunt membru pe forum de mult timp.nu am participat niciodata la vreo intalnire si as vrea sa vin! numai ca din cate vad nu prea se aduna lumea! cati membrii are LOGAN CLUB BRASOV??? si de ce nu vine lumea? nu am citit niciodata pagina de intalniri pt ca ma gandeam ca sunt prea multi si am zis sa nu deranjez!PT MINE E MAI GREU SA VIN JOI PT CA NU STIU EXACT LA CAT SCAP CU MUNCA... DE OBICEI LA 17.00 SCAP... DAR CATEODATA LA 19.00 SAU 21.00 DEPINDE!organizator de intallniri nu avem?! un nr de telefon sa zicem daca venim sau nu?!?!bafta si sanatate tuturor membrilor!

pacat ca nu poti ajunge... nici nu sti cum e sa bei o limonada in grup... in rest mai bine stai pe facebook...
                                "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google