miercurea sub tampa...dupa ora 19...era asa greu???
Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ok pe "aia" nu i-a interesat... dar pe "astia" ???
unu ca il doar capu unu ca il doare fundu unu ca da apa la pesti...
daca era vre-unu in stare de ceva facea... degeaba au fost si unic si emil organizatori pentru ca de unu singur nu poti face nimic.
mai degraba stergeti aman2 sectiuni si brasov si kronstadt si faceti una singura calumea... si cine vrea sa mearga sa mearga si cine nu nu si gata...
nu placeti pe cineva nu v-a bagati cu el in seama si vorbiti cu ceilalti...
acum astept sa sariti cu critica pe mine...
Alo eu te votez organizator... sunt curios tare ce iese :|"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Merci extraterestrule, dar nu sunt curios....mai interesant e sa-mi ocup putinul timp liber cu fiul meu decat sa fiu "iubit" de unul sau altul ca nu fac aia,cealalta,etc.ma asteptam mai putin la un raspuns din partea ta din moment ce te-ai sters din lista.....si nu inteleg de ce ti partea cuiva.....nici unic si nici emil nu au venit cu nimic nou,pardon, doar cu numele...in rest nimic,intelegi,NIMICO viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
Originally posted by ALO68 View PostSIGUR NU E ASTA MOTIVUL...MOTIVUL IL CUNOSTI SI TU SI CEILALTI "ORGANIZATORI".NU PREA V-A INTERESAT SOARTA L.C.Bv.Originally posted by ALO68 View PostMerci extraterestrule, dar nu sunt curios....mai interesant e sa-mi ocup putinul timp liber cu fiul meu decat sa fiu "iubit" de unul sau altul ca nu fac aia,cealalta,etc.ma asteptam mai putin la un raspuns din partea ta din moment ce te-ai sters din lista.....si nu inteleg de ce ti partea cuiva.....nici unic si nici emil nu au venit cu nimic nou,pardon, doar cu numele...in rest nimic,intelegi,NIMIC
daca altii nu au venit cu nimic nou... puteai veni tu...
si m-am sters de pe lista pentru ca sunt satul de tigania asta de aici... o sa ma trec inapoi cand o sa fie un singur club...
deci tot raman la ideea sa se stearga sectiunile si sa se faca una singura..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Ma scuzati ca ma bag in discutie, dar Alienu are dreptate..degeaba vrea organizatorul, daca nu are cu cine! si sa stam 2 cluburi "cu 5 oameni" fiecare in acelasi oras este o prostie...asa daca suntem uniti sigur la intalniri o sa se stranga mai multa lume, pentru ca eu sunt convins ca sunt membrii de pe sectiunea Brasov care se inteleg bine cu membrii de pe Kronstadt, si viceversa...DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
sigpic
Comment
-
Daca te-ai saturat de ce mai postezi in "tigania asta de aici"? Crezi ca mai are rost sa te intorci la "tigania asta de aici"? Decat sa fi doar pe o lista in "tigania de aici" mai bine lasa-ne
si mai lasa-ma ca n-avea cu cine...cand s-a organizat, iesirea la vulcanii noroiosi unde era organizatorul? Ti-am spus,ti partea unuia sau altuia dar pe nedrept......cauta pe forum si vezi cate actiuni s-au organizat de catre org.? Eu si zeu69 am facut mai multe iesiri in 2010 decat intalnirile loganistilor din 2011 si 2012.O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
daca esti atat de smecher fi organizator si nu mai tasta atat ca de asta sunt toti buni ! daca nu abtine-te si nu ii lua tu la 11 metri pe altii... si daca nu ai inteles la ce tiganie m-am referit iar e problema ta... sau poate iti place sa arati cu degetul pe strada spre cei din kronstadt...
si daca te simti mai bine eu ma intalneam zilnic cu metaxa... cu alin si cu unic la 2-3 zile... daca alea la tine sunt intalniri...
eu nu trebuie sa iti dau tie explicatii unde scriu si ce scriu pe forumul asta ca nu e al tau .
da goofiy... ai uitat de orgoliu... brasovul e recunoscut pentru asa ceva..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Alienule vezi ca treci de bariera bunului simt......nu am folosit nici un alt apelativ in afara de cel cunoscut.....daca mintea ti-ar sta lejer ai pricepe ca intr-un fel sau altul bati campii....tu numai din fata calcului ai vorbit,la intalniri te chema mielu'. Tipule poti sa scri ce vrei aici dar foloseste cuvinte si apelative civilizate. Nu cred ca trebuie sa te invat sa vorbesti frumos ca doar faci o facultate si acolo,asa cred,va invata sa vorbiti frumos. Nu iti contest inteligenta,de altfel putin peste medie,dar daca te respect iti cer acelasi lucru.Cea ce numesti tu intalniri cu 1 sau 2 pers.de fapt erau separatisme.Nu compara cele facute de mine cu Eugen,unde veneau si altii.Intra si vezi la "gratare" cine venea cu noi.Last edited by ALO68; 14 September 2012, 09:20.O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
da goofiy... ai uitat de orgoliu... brasovul e recunoscut pentru asa ceva...
pacat ca v-ati divizat si nu gasiti o cale de "impacare". Poate usor o sa incepeti sa mai lasati de la voi ( ma refer la cele 2 grupari ) si sa reveniti un tot unitar. Pana la urma vina este a tuturor : si a organizatorilor si a participantilor iar pentru a face ceva constructiv ai nevoie de amandoua partile.
Scuzati daca m-am bagat aiurea....Last edited by crististreulea; 14 September 2012, 23:10.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
daca tu cinsideri jignire imi pare rau nu am vrut sa sune asa...
dar se pare ca nu numai eu vad ce se intampla...
a fost organizat de unic sa mergem la RTS baneasa am fost doar 4...
am organizat sa mergem la mare am fost doar 8...
uitete si tu la gratare si vezi poze cand am fost 8 masini cand a zis skorpionul la iesirea spre harman...
asta e ultimul post pe tema asta de la mine."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment