poze poze....
Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Felicitari!!!
@mumus: ceilalti 3 baieti erau cu mine, pacat ca n-a venit totusi cioco, mai venea si el cu mine ca deobicei acasa la el se intalnea cu baietii de la LC Pucioasa
Se pare ca postul Craciunului ne-a facut pe toti mai buni si felicitari noua tuturor ca am reusit sa ne strangem atatia dupa atata amar de vreme. Anul acesta a fost bun dar nu mai bun decat urmatorul si mai bun decat cel din urma asa ca o sa incerc sa vorbesc cu niste prieteni fotografi cum nici anul trecut nu am fost neglijati si sa ne adunam pentru anuarul Logan Club Brasov 2012 si cu multele dispute si schimbari sa nu uitam totusi de vremurile bune din trecut. Va multumesc din nou tuturor pentru prezenta excelenta de sambata ce a fost si sa ne vedem si mai multi urmatoarea sambata.
Prezenta:
-boly
-stefan
-rmn
-mumus
-unic
-alo68
-razvan
-cosmin
Felicitari lui Mumus pentru noua caruta la care are mult mai multi cai inhamati si la multi km de acum inainte.
Din pacate 2 persoane lipsesc din poze dupa cat de greu s-a incarcat cotetu meu de gaini numit telefon.
Cateva poze:
Comment
-
Originally posted by phantom View PostSalutari din Afganistan in 24-25 ianuarie vin si eu acasa si sper sa ne vedem cu bine la o intalnire.V-am pupat si aveti grija de voi ;)
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment