Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ne vedem in tractoru in parcarea de langa patinuar..si de acolo vedem unde mergem
    sigpic
    http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• pina la urma lasam pe zile mai insorite?
      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• am vrut sa vin si eu, sa mai palavragim, dar am uitat de intalnire... poate data viitoare nu uit.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• prezent acolo la 18.15 dar nimeni. am sunat pe B-83-RMJ si mi-a spus ca s-a anulat totul. Pacat.
          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• Logan Club Brasov nu mai exista demult....ce a mai ramas din el e doar sectiunea in forum si intalnirile in doi insi..
            sigpic

Comment

• serios ? mamaaaa nu imi vine sa cred...
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by unknown View Post
                Logan Club Brasov nu mai exista demult....ce a mai ramas din el e doar sectiunea in forum si intalnirile in doi insi..

UN MARE ADEVAR SPUS DE unknown.....poate reusiti totusi sa sa va adunati gandurile si va veti gandi ca totusi eu si cu ceilalti colegi am realizat totusi ceva si ceea ce am facut si am spus de fiecare data nu am spus doar de dragul de va certa sau mai cine stie ce...nebunii..cu 20 de ron pe luna se rezolva totul...nu trebuie sa se ajunga la ce sa ajuns ...important este sa aveti capul pe umeri si sa va ganditi ca tot ceea ce se face e in primul rand facut ptr. toti si in beneficiul tuturor ,apoi ptr. faima si ...muulte altele...in fine...sper ca va veti gandi ca inca se poate face ceva frumos....astept o intalnire cu voi ...sa vedem ce putem realiza...

unknown..sa nu uit...trebuie sa ne vedem sa primesti ceva ..ptr. ca ai fost la REGIONALA LOGAN CLUB KRONSTADT !!!!
                Last edited by sebi8ta; 6 April 2013, 13:33.
                Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• pana la urma nici nu stiu de ce ne-am separat din moment ce ne intelegem bine intre noi,eu cel putin nu am treaba cu nimeni,am colaborat cu membrii si din brasov si din kronstadt

sigpic

Comment

• Skorpioane nu cred ca ai inceput sa imbatranesti........dar te-a cam lasat memoria?
                    O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Originally posted by sebi8ta View Post
                      UN MARE ADEVAR SPUS DE unknown.....poate reusiti totusi sa sa va adunati gandurile si va veti gandi ca totusi eu si cu ceilalti colegi am realizat totusi ceva si ceea ce am facut si am spus de fiecare data nu am spus doar de dragul de va certa sau mai cine stie ce...nebunii..cu 20 de ron pe luna se rezolva totul...nu trebuie sa se ajunga la ce sa ajuns ...important este sa aveti capul pe umeri si sa va ganditi ca tot ceea ce se face e in primul rand facut ptr. toti si in beneficiul tuturor ,apoi ptr. faima si ...muulte altele...in fine...sper ca va veti gandi ca inca se poate face ceva frumos....astept o intalnire cu voi ...sa vedem ce putem realiza...

unknown..sa nu uit...trebuie sa ne vedem sa primesti ceva ..ptr. ca ai fost la REGIONALA LOGAN CLUB KRONSTADT !!!!
                      Sebi ca sa te lamuresc un pic:

Se pare ca nici pe la voi nu cresc Panselute cu "20 lei pe luna",ultima adunare fiind acu vre-o luna.
                      Deci n-ar trebui sa te mai gindesti mai intii ce este prin curtea ta si apoi sa strigi la vecini ca li se usca gradina?
                      Intilnirile in 2-3-4 insi ,sau citi vor avea placerea sa se intilneasca,or sa fie,
                      si nu ca au platit cotizatii.
                      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• hihihi...voi chiar nu observati ca unic cand e plictisit mai arunca cate o pastiluta.

Si acu vine si boieru de dincolo si vrea sa zica nustiuce...Boierule, nu uita ca noi am avut intalniri lcbv cu 20 masini (sau pe aproape), nu regionala

Comment

• ca sa inlaturam orice urma de indoiala rog moderatorii sa inchida toata sectiunea logan club brasov
                          sigpic

Comment

• nu mai bine mergi tu si te culci...

Comment

• Originally posted by mumus View Post
                              hihihi...voi chiar nu observati ca unic cand e plictisit mai arunca cate o pastiluta.

Si acu vine si boieru de dincolo si vrea sa zica nustiuce...Boierule, nu uita ca noi am avut intalniri lcbv cu 20 masini (sau pe aproape), nu regionala

Originally posted by unknown View Post
                              ca sa inlaturam orice urma de indoiala rog moderatorii
                              Originally posted by unknown View Post
                              sa inchida toata sectiunea logan club brasov
                              Originally posted by mumus View Post
                              nu mai bine mergi tu si te culci...
                              iar daca unu are un pic dreptate dati-i in cap.... :|
                              daca se culca el ma trezesc eu... desi am reusit sa ma abtin atata timp sa nu scriu ceva aici...
                              Last edited by mc_alienu; 6 April 2013, 22:14.
                              "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• sectiuea brasov ramane daca voi nu sunteti in stare sau eu sa organizam o intalnire nu inseamna ca nu sunt alti doritori ia mai usor cu inchisu , brasovu merita sa aiba sectiune si nu cred ca se pune problema inchideri acestei sectiuni cel putin deocamdata
                                ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google