Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• e ca e sexos?
    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Unde gasesc piese de schimb ieftine in brasov sau imprejurimi?

Am un mcv 1,5 dci din 2006 primul lot si sunt foarte multumit de el, dar, la 92000 km. a inceput sa mai pice cate o piesa mai importanta, asa ca deocamdata imi trebuie o bascula completa pe dreapta si nu imi permit sa iau de la reprezentanta asa ca va rog sa-mi recomandati un magazin ieftin, dar sa aiba marfa buna(TRW sau Lemforder) in Brasov sau imprejurimi.
      Va multumesc, si sper sa ne intalnim odata!

Comment

• salut mmircea_69 cel mai ieftin este pe Carpatilor,sau incearca pe forum la bursa

Comment

• Originally posted by mmircea_69 View Post
          Am un mcv 1,5 dci din 2006 primul lot si sunt foarte multumit de el, dar, la 92000 km. a inceput sa mai pice cate o piesa mai importanta, asa ca deocamdata imi trebuie o bascula completa pe dreapta si nu imi permit sa iau de la reprezentanta asa ca va rog sa-mi recomandati un magazin ieftin, dar sa aiba marfa buna(TRW sau Lemforder) in Brasov sau imprejurimi.
          Va multumesc, si sper sa ne intalnim odata!

pe str lunga vizavi de comisariat este un magazin zotec ii zice, au preturi mai bune decat cel de pe str carpatilor
          sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Salut , am si eu loganu asta 1.4 stau in brasov , cum fac sa intru si eu in club logan pe brasov ?
            Attached Files

Comment

• esti bine primit bogdane te asteptam la intalinirile noastre de joi la magnolia la ora 18:30 si ocazional duminica in livata aproximativ la aceiasi ora
              ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• BogdanBCV - TE ASTEPTATM !!

Comment

• vii,ne dai loganul noua si te primim in club,asa sa fie ca masina de serviciu

sigpic

Comment

• aoleeu skorpioane nu speria lumea pe aici lasa omu in pace sti bine ca nevasta si masina nu se dau de imprumut
                    ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• glumeam si eu,bineinteles ca omul poate sa vina linistit la intalniri,dupa aia n-o sa mai fie linistit

sigpic

Comment

• Originally posted by BogdanBCV View Post
                        Salut , am si eu loganu asta 1.4 stau in brasov , cum fac sa intru si eu in club logan pe brasov ?
                        Ca sa intri in logan club brasov e foarte simplu, vii la intalnirile mai sus mentionate...si daca iti face placere si te simti bine in grupul nostru dupa un timp o sa fii 'de al casei' si gata
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• sper ca nu va apucati sa speriati baiatu de la prima intalnire
                          )
                          va salut pe toti am primit noua parola si de acum o sa intru mai des ca vad ca e lipsa de activitate pe aici
                          skorpioane tigaia ce face?

Comment

• mai bine decat cazanul tau

sigpic

Comment

• Salut Vali, si bafta la ce ai inceput !
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• multam fain de urare
                                ma apuc de facut bani ca sa ma ghiftuiesc sa se oftice scorpionu si ca sa ii cumpar tigaia sa il fac pieton

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google