e ca e sexos?
Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Unde gasesc piese de schimb ieftine in brasov sau imprejurimi?
Am un mcv 1,5 dci din 2006 primul lot si sunt foarte multumit de el, dar, la 92000 km. a inceput sa mai pice cate o piesa mai importanta, asa ca deocamdata imi trebuie o bascula completa pe dreapta si nu imi permit sa iau de la reprezentanta asa ca va rog sa-mi recomandati un magazin ieftin, dar sa aiba marfa buna(TRW sau Lemforder) in Brasov sau imprejurimi.
Va multumesc, si sper sa ne intalnim odata!
Comment
-
Originally posted by mmircea_69 View PostAm un mcv 1,5 dci din 2006 primul lot si sunt foarte multumit de el, dar, la 92000 km. a inceput sa mai pice cate o piesa mai importanta, asa ca deocamdata imi trebuie o bascula completa pe dreapta si nu imi permit sa iau de la reprezentanta asa ca va rog sa-mi recomandati un magazin ieftin, dar sa aiba marfa buna(TRW sau Lemforder) in Brasov sau imprejurimi.
Va multumesc, si sper sa ne intalnim odata!
pe str lunga vizavi de comisariat este un magazin zotec ii zice, au preturi mai bune decat cel de pe str carpatilorsigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment
-
Salut , am si eu loganu asta 1.4 stau in brasov , cum fac sa intru si eu in club logan pe brasov ?
Comment
-
Originally posted by BogdanBCV View PostSalut , am si eu loganu asta 1.4 stau in brasov , cum fac sa intru si eu in club logan pe brasov ?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment