Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• super Skorpioane. esti belea omule
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• cireasa de pe tort king of karbit )
      Attached Files
      ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• si eu sunt la a 2-a necastigatoare acum...

ps: phantom sa creasca fetita mareeee
        Last edited by mumus; 4 August 2011, 22:44.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mersi la fel mumus si fetita ta sa fie sanatoasa si frumoasa ;).Skorpion trebuia sa te faci poet ti-ai gresit meseria ;) si super misto pozele.Si apropo am bagat pozele pe facebook.De acuma la fiecare intalnire bag pozele pe facebook.bineinteles cu acordul vostru ;)

Comment

• bravos domnule, bineinteles ca ai voie sa le pui, chiar te rugam!

Comment

• Misto trucaj skorpioane
              O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• unde vezi trucaj Adi,e pura realitate,atmosfera Logan Club Brasov

sigpic

Comment

• ma skorpion dar nu te-am amenintat .Imi era ciuda ca e mai fain aparatul tau ca al meu .In poza eram invidios

Comment

• daca iti place facem schimb de carcase

sigpic

Comment

• Baieti urmatoarele 2 intalniri nu o sa apar plec la mareeee, la soareee, fetitele vor fi...GOALEEE , mai mult ca sigur o sa ma intalnesc pe plaja si cu Anubarak

Comment

• Bafta si concediu placut...vezi cu fetitele goale ce faci,poate te toarna eva...sa vezi belea
                        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• poate te intalnesti si cu altii nu numai cu el :P :d
                          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• mumus daca vii cu ochii vineti inseamna ca ai vazut si fetite goale

concediu placut!
                            Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• plec miercuri noapte., mersi fain !

Comment

• posibil sa vada ceva cu stangu undeva pe saptamana viitoare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google