Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu propun la unik acasa.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• sta la bloc...
      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• in fata blocului
        Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• s-a anuntat ploaie maine..
          daca ploua unde ne mutam?
          sigpic

Comment

• se anunta chiar canicula si maine (si azi s-a anuntat). de unde ploaie? pana duminica numai soare, desi au aparut cativa nori mai devreme... acuma e senin. daca ploua vedem noi ce facem.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Propun ca maine 25.08.2011 sa ne intalnim pe dealul cetatii sau mai bine zis pe cetate,asa se spune
              O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• chiar... la cetate nu am mai fost decand am terminat armata... cetate sa fie.. daca mai gasesc urcarea

Comment

• la cetate sa fie
                  ne vedem dupa 18
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Daca gasesti urcarea sa-mi spui si mie...cred ca am uitat-o

Comment

• pe unde se urca?
                      Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.

Comment

• Mai tin minte ca pe langa liceul de muzica...dar nu mai stiu dupa'aia
                        Last edited by ALO68; 24 August 2011, 20:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ete pe acilea cred ca e... eu ieri am fost prin zona...
                          Attached Files

Comment

• deci clar ca maine ne cautam pe acolo vreo ora
                            )
                            sigpic

Comment

• ala e drumul... acum am fost eu pana acolo pe jos (gooooogle maps )... nu e interzi nu nimic... cand se vede cetatea se fac 2 drumuri unu in stanga intrare pe poarta cetatii si unu dreapta... ne gasim in dreapta acolo imediat...

Comment

• Da alienule e buna harta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google