Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pe la 19 o sa ajung si eu acolo sa o iau pe prietena mea de la servici..trec sa va salut...
    numai bine salutare..
    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• respect pentru postul tau, si pentru intentia de a ne saluta, nu ca altii care trec pe langa si se fac ca ploua. mai exista si oameni normali, fara nas pe sus.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Te asteptam atata timp cat vi cu ganduri bune
        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• asta daca o sa mai fim la 19 acolo
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• bine mumus tu oricum pleci primu'..pe noi ne gaseste acolo ca suntem fara obligatii....sotii+copii..ca tine

Comment

• Originally posted by B 83 RMJ View Post
              e prea departe. nu stiu cum de unic a putut propune asa ceva... eu as propune sa dam o fuga la predeal dupa ce ne adunam si sa bem un suc acolo. am fost duminica si am consumat 3 litrii de benzina.
              eu am propus voi ati cazut de acord..nu va place locatia gasiti alta..
              Last edited by unknown; 6 September 2011, 18:18.
              sigpic

Comment

• tinind cont de ultimele previziuni meteo,daca ploua?
                Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Boly stai cuminte..azi e doar miercuri....s-a anuntat ca ploile se opresc

Comment

• un fulger ceva astazi domnilor?

Comment

• Phantom azi e intalnirea la ora 18.00-18.30, nu fulger. S-ar putea sa fie si fulgere daca ploua...

Comment

• cred ca ajung si eu:P

Comment

• si unde se tine pana la urma ca tot nu am inteles ;)) ?
                          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Intalnirea ramane cum sa stabilit...vezi post 1085
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• nu am mai ajuns m-au luat tradatori masina sa mearga la piata sa-si cupere kkt-uri pt iarna
                              Last edited by emilian_LLX; 8 September 2011, 19:29.
                              ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• naspa domnu LLX nu puteai sa suni...poate te aducea cineva...

acu in premiera va arat si un audi care merge la 220 ... dupa care pozele de azi.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google