Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si o lista cu participanti ar fi ok daca ati creea
    sigpic

Comment

• Mai unknown iti trebuie harta in brasov? Pe vremuri era capatul troleibuzelor 1 si 2
      acolo era capatul brasovului...in fine...dam drumu la lista
      Last edited by unknown; 21 September 2011, 19:55.
      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• eu e posibil sa vin trebuie sa giftuiesc nis persoane nu promit ca si ajung
        ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• deseara lucrez,nu vin

sigpic

Comment

• mamaaaaa la chituit cineva pe sebi in masina ! salvati-l! asa ceva...maaaa daca ramai fara baterie...cum mai urci in masina? tii o caramida in portbagaj? sau iti faci usita de vizitare prin scaunu spate? frumos domnilor. joi apar si eu ps 0w30 rules
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• la inaltimea la care au fost facute pozele cred si eu ca era temperatura scazuta,ma mir ca n-a iesit si bruma

sigpic

Comment

• Toate ca toate dar cum tremura emilian...mai ai dinti?
                O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• il angajam la RatBV,compostor de bilete

sigpic

Comment

• au rezistat cu greu era sa se sparga portelanu din gura fain baieti numai ca lipsea un lucru caldura )
                    ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• intalnire receeee... dar faina...

app mumus... are 3 sisteme de deschidere... la 2 usi...
                      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• ptr cultura mea generala...care-s alea? se poate si pe privat..sa nu facem off topic.
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• da...cica a fost si dezorganizatorul...dar nu apare in poze..
                          sigpic

Comment

• Originally posted by vali205 View Post
                            cateva poze de azi;din cauza temperaturii scazute au iesit un pic mai rele pozele
                            Foarte misto colegu cu BV 08 VDE si-a anulat "clantele" dar am mai vazut sistemu asta undeva pe net si nu pricep cum deschizi usile in afara de telecomanda...am vb cu goofiy si azi, duminica nu am cum sa ajung la intalnire, am promis ca vin si eu, lucrez duminica asta de la 6 jumate...

Comment

• lasa ca vi data viitoare .
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google