Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by B 83 RMJ View Post
    ora 18. ora nu se schimba, doar locatia .
    Inteleg ca oricum ar fi ora e batuta in cuie. Eu in general si deobicei lucrez la ora aia . Turele mele incep la 4-5-6 si in felul asta n-o sa pot ajunge la nicio adunare .

Concluzia: probabil n-o sa ajung decat daca prind liber intr-o joi. Imi pare rau.

Comment

• mai facem si duminica la aceiasi ora dar doar daca se anunta pe topicul cu intalniri fulger.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Originally posted by B 83 RMJ View Post
        mai facem si duminica la aceiasi ora dar doar daca se anunta pe topicul cu intalniri fulger.
        Suna foarte bine, duminica asta sunt liber si o sa pot veni, sa vedem daca se anunta ceva...

Comment

• Originally posted by boly76 View Post
          racer-ule incearca totusi sa folosesti limba romana...............
          Tipule incearca sa vorbesti intr-o limba cunoscuta de noi toti,limba romana...parca ai scris in limba pasareasca..pe bune...citeste regulamentul
          Ma baieti... daca tot il corectati pe baiat...macar dati-i si raspunsul la intrebarea lui... ce naiba... e totusi un forum...nu te apuci sa alungi omu chiar in halul asta... atentie la limbaj...ati c-am exagerat...
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mumusss unde sunt pozele?
            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• iata si pozele de la intalnirea de azi.

nu comentez despre masina lu Alienu...ca sa molipsit de la Rmn si se supara din orice gluma..dar e bine ca lui Rmn ia trecut se pare totusi ca e molipsitoare aceasta boala..sunt curios cine va fi urmatorul

ps: cei inalti nu ies in poze...si ultima masina din post e de vanzarte. nu e o gluma. merita...supermasina
              Attached Files
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mumus sa scumpit netu la tine ? parca ai facut mai multe poze ... faina iesirea la margine de lac rapa sau ce era acolo
                ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• foarte frumoasa intalnirea de azi. propun sa ramana si joia viitoare tot acolo.
                  Attached Files
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Originally posted by emilian_LLX View Post
                    mumus sa scumpit netu la tine ? parca ai facut mai multe poze ... faina iesirea la margine de lac rapa sau ce era acolo
                    DA

Comment

• Frumos aseara...o intalnire reusita,zic eu
                      Last edited by ALO68; 30 September 2011, 08:39.
                      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• joi ramane tot acolo sau ne vedem la kaufland la un meniu cu prajitura si suc cu 5 lei?

Comment

• prajitura sa fie ...
                          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• eu zic sa luom meniul, si sa mergem cu el in noua

Comment

• Asa da mumus..si inca ceva se scrie luam
                              O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• nu stiu daca meniul e lavabil si la pachet, dar putem incerca. daca nu, halim repede si fugin in noua . e la cofetaria aia in kaufland unde am mai fost noi o data. pe perete e meniul din fiecare zi+cola, astazi am vazut si eu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google