Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ALO68 View Post
    Asa da mumus..si inca ceva se scrie luam
    mei, eu sint ungur si nu stie nici vorbeste nici scrieste romaneste, iarte tu te rogi frumos la mine.

in kaufland ne vedem atunci cofetaria e inauntru ?
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Bine mumus ...hai fie de data asta
      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Se pare ca o sa-mi fac si eu aparitia maine, ne vedem la 6 prin zona, nu stiu unde e cofetaria din kaufland.

Comment

• s-ar putea sa ajung si eu dar nu sunt sigur

Comment

• eu pentru asta sustin mutarea orei de intalnire ceva mai tarziu un 19.00-19.30
            sigpic

Comment

• daca muti mai sus de 18-18 30, eu nu mai ajung niciodata.... ps...mutarea o sustii cand ai mai multe cereri...nu ca asa vrei tu...
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• nu o mut "ca asa vreau eu", am scris clar ca sustin ideea de a se muta ora de intalnire nu ca as muta ora de intalnire
                sigpic

Comment

• sustii ideea cui?

Comment

• era ideea mea... in princiu era bine sa cadem de comun acord...
                    sigpic

Comment

• ne adunam in parcare la kaufland prin zona 'melc donasului', ca sa nu mai patim ca data trecuta, cand unii asteptau la intrare si altii in partea cealalta. cofetaria e inauntru vis-a-vis de domo, dar acolo mergem impreuna.
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• ok...eu la 18 si un pic sunt acolo langa melcdonald(dar tot in parcare kaufland)

Comment

• Sa ma bag si eu in seama putin si il sustin pe mumus "NU MAI AJUNG IN VECI DACA NE INTALNIM MAI TARZIU" doar in ideea ca tocmai pentru maine m-am invoit de la servici.
                          Ideea a doua ar fi nu ca n-as sti Brasovul indeajuns de bine sau ca n-am fost decat de 2 ori in kaufland dar n-am inteles exact unde ne vedem si n-am de gand sa-l sun pe mumus la 5 metrii distanta iar...

Comment

• pai in spate mc este parcarea kaufland, la prima intrare in kaufland dinspre carpatilor, acolo o sa vezi sigur o masina din club

Comment

• Ss-ti traduc: MC= McDonald's
                              O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• de la kaufland mai mergeti undeva?? in caz ca sunt prin zona??
                                sigpic
                                http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google