Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Urmatoarea intalnire la belvedere pe drumul poienii joi la ora 6.

Mai multe detalii in linkul de la RMJ
    Last edited by LoganRacer; 19 December 2011, 22:09. Reason: completare

Comment

• deci maine la belvedere la ora 18 -18 si ceva.

facem poz(n)e maine

sa va vad cat de multi aveti tupeu sa veniti ?
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• eu unu nu mai vin la nici o intalnire
        sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• trebuie sa imi spal masina? mumus?:d

Comment

• din pacate trebuie sa merg miine dupaamiaza cu "ceva puternic" prin service.............
            mama lor de coliere de plastic......am vreo 2 imbatrinite prematur si pisa lichid
            Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Originally posted by Stefan1987 View Post
              trebuie sa imi spal masina? mumus?:d
              cred ca o vei spala degeaba...las ca exista photoshop

RMN... vino sa mai schimbam o vorba ca intre prieteni, ca nu ne-am vazut demult.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Colegilor dragi....nici eu nu mai vin anu'asta...sper sa ne vedem la anu' ....daca merita vreo intalnire....daca nu........ ne vedem in viitor.......sarbatori fericite...
                O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• O sa va simtim lipsa, pacat ca se sparge targul tocmai in sezonul asta plin de veselie si sanius... Pentru cei care vin maine, la ora 6 la belvedere pe drumul poienii platforma 2 (in speranta ca e mai libera, de altfel e cea mai mare).
                  Mumus sa-ti iei pastilele de inima maine ca te asteapta una de neasteptat... ;)).

Comment

• eu o sa ajung pe la 18;45 sper sa va mai gasesc daca nu asta e...mai repede nu pot sa ajung
                    sigpic
                    http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• ne gasesti sigur... pozatu pe la 19 il facem...ca ajunga toti care vor sa vina.

Comment

• din motive obiective nu mai pot sa ajung

sigpic

Comment

• Din motive tehnice shootingul se amana de marti ...bineinteles daca mai vreti...

imi cer scuze inca o data ptr prb tehnica
                          Attached Files
                          Last edited by mumus; 22 December 2011, 21:59.

Comment

• am facut si eu poze in caz de forta majora, ca sa avem ceva palpabil, intrucat nu ne-am putut baza pe aparatul lui mumus astazi.

ramane marti la aceeasi ora/loc? sau il real?
                            Attached Files
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• eu ma gandeam sa mergem la cetate....sau tot aici...stiu ca e frig, da pozele din natura merita sa indurtam frigul, dupa care poate mergem la o saorma sau un suc cald undeva...

deci Marti la ora 18, la cetate ptr shooting....si voi veni cu acumulatorii incarcati, si o sa mai vina un baiat sa va faca poze.

lista...va rog

1.Mumus
                              2

acordati-mi minim o juma de ora si nu o sa va para rau...(am sa imi ancarc ambii acumulatori ) )
                              Last edited by mumus; 22 December 2011, 22:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• 1.Mumus
                                2.Stefan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google