Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mama ce buni au fost micii... ne-am ghiftuit
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• apoi eu ce sa zic..ghiftuit de 2 ori ))

Comment

• am vazut, ai profitat de oferta
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• joi la magnolia la 18 30 (racadau)

Comment

• joi14.04.2011 intalnirea baietilor veseli cu barca (la ce vreme e afara) la magnolia la 18 30 (racadau)
            1 mumus
            2 emilian_llx
            3
            4
            ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• Originally posted by mumus View Post
              mama ce buni au fost micii... ne-am ghiftuit
              gata drepturi de autori pentru ghiftuiala

salutare la toata lumea

Comment

• Vali ! cum merge cazanu cu motorina nemteasca? cum e sa dai 4-5 E pe un pachet de tigari ?

Comment

• iti dai seama ca-si baga unghia in gat

sigpic

Comment

• Bun ceaiul verde.
                    Iata si pozele de azi.
                    Attached Files

Comment

• bun pentru tine mumus ca pentru mine nu a fost ca a uitat domnisoara sa mai aduca miere

Comment

• Ce sunteti asa zgribuliti??? Era cumva frig ieri???
                        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Originally posted by alecssutzu View Post
                          bun pentru tine mumus ca pentru mine nu a fost ca a uitat domnisoara sa mai aduca miere
                          ops... daca nu i-ai zambit frumos

Nu Alo...a fost cald, nu vezi ce bronzati sunt baietii.

Comment

• salut vreau sa intru si eu in club cand e urmatoarea intalnire?

Comment

• Originally posted by rooby666 View Post
                              salut vreau sa intru si eu in club cand e urmatoarea intalnire?
                              bun venit in club si te asteptam la intalnirile noastre (intalnirile se stabilesc pe forum legat de locatie si ora )
                              sigpic

Comment

• Originally posted by rooby666 View Post
                                salut vreau sa intru si eu in club cand e urmatoarea intalnire?
                                te asteptam joi la macromall (langa selgros) la ora 18 30.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google