Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• maine schimbu 2 deci absent rmn-ule sa ma treci in caiet ;))
    ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• veniti si voi in tricourile noastre..facem nitica reclama
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• JOI 16.06.2011 orele 18:30 intalnire LCBV la patinuarul olimpic din tractorul

1.RMN
        2.Mumus
        3.phantom

nu sunt alti doritori acum cand puteam si eu
        Last edited by phantom; 16 June 2011, 13:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• o sa fim mai multi, stai calm...
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• azi sunt la munci

sigpic

Comment

• va salut!de pe tarimurile bulgaresti....................prima zi in care sint treaz,rmn-ule aici e de tine varu 24/7.....bautura cit cuprinde..........
              Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• salutare boly, bea si pentru mine, azi m-am dat cu ceva puternic sa-mi aduc aminte de vremurile bune, multumesc cioby, sa vina pozele :P
                sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Cu placere RMN... si puternic in ghilimele , mai am de lucru la ea, sa mearga cum vreau eu

Comment

• scuze de intarziere...retinut si cu alte probleme..da iata si pozele
                    Attached Files
                    Last edited by mumus; 16 June 2011, 22:14.

Comment

• ohoo... au sosit pozele, vaii ce urat ma uit in penultima poza multumim mumus!

Comment

• nu aveti ptr ce...
                        sper sa se tina phantom de cuvant si sa ne primesca luni sau joi la el la un tenis de masa

Comment

• din pacate luni si marti sunt ocupat cu bacul la engleza ... next time

Comment

• bafta tre sa dai de baut dupa :P
                            sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• poate da intre timp si phantom de baut...stiti voi de ce

Comment

• mersi, pe 3 aflu rezultatele ... apoi dau de baut... suc si bere fara alcool

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google