Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azi 18.08.2011 intalnire logan club brasov ora 18.00 - 18:30 la belvedere

1. Alo68
    2. bv06rmn
    3. vali205

Comment

• Azi 18.08.2011 intalnire logan club brasov ora 18.00 - 18:30 la belvedere

1. Alo68
      2. bv06rmn
      3. vali205
      4. Mumus
      5
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Sper sa ajung si eu.Cam cat dureaza toata intalnirea?
        Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.

Comment

• depinde...minim 1 ora....
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Da..cam asa
            O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• apar si eu pe la 18.30 dar nu o sa stau ff mult ca am avut doar probleme cu institutile statului azi si maine trebuie sa le rezolv(

Comment

• Spune-ne si 9 ce ai patit
                O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• pai povestea incepe asa la finante, ma duc sa depun niste acte la finante, imi mai imi trebuia un act justificativ, m-am dus dupa el, m-am intors din nou la finante,imi trebuie imputernicire, m-am dus acasa am facut imputernicirea, m-am dus din nou la finante,vezi ca trebuie pe cd)) si nu trebuie facut asa vin-o maine la 8 ) de vis, apoi, m-am dus la registrul comertului sa inchid un sediu si sa deschid alt sediu...m-am dus am stat vreo 2 ore la coada intru, verifica actele imi trebuie un contract ok ma duc fac rost de contract, stau iara 2 ore, intru...verifica din nou) nu ai contractul de la persoana fizica care da inchirie la persoana juridica) te asteptam maine )...si mai am acte de facut pana maine o garla) dar vin sa va salut si sa fac cunostinta:P

Comment

• birocratie ca la noi....nicaieri

Comment

• stefan... nu ai stiut la cine sa te duci la finante :P... si daca te-ai duc cu gura mare sigur nu ai fost pus la suflet :d...
                      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• iata si cateva instantanee de azi.

ps: ptr colegul cu masina noua...cea rosie trebuie sa o uzi..ca daca nu...va rugini.
                        Attached Files

Comment

• felicitari mumus pentru toba ;).Dar apropos ... mai pleaca pliciul de pe loc cu asa greutate ?si bun venit noului coleg in LoganClub Brasov

Comment

• multumesc pt pentru ca m-ati primit si pe mine in club:P Si mumus o sa ud masina data viitoare cu suc ca soferii nu pot consuma alcool)

Comment

• phantom....mai pleaca....da greu de tot

Ps asta noua e mai usoara...deci am mai ras vreo 300 grame din greutatea finala.

Comment

• acu tre sa-ti bagi vre-o 2-3 caramizi in portbagaj....................................sa nu te sufle vintu
                                Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google