si ai fi suprins sa constati ca drumul pe care vrei sa urci e cu sens unic si tu esti pe interzis?..
Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nu va agitati..se urca pe oriunde...eu pot si pe scari...cine le cunoaste..alea multe..de ies aproape de cetate...
eu zic sa facem si niste mici...ce zice-ti?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
pe la liceul de arta, vedeti ca s-au schimbat sensurile de mers pe deal pe acolo de cand au asfaltat. am aflat si eu azi dupa mi-am dat seama ca merg pe contrasens... de la liceul de arta prima la stanga dupa care mergeti cu drumul inainte.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
am intrat pe topic de pe link-ul de pe mail si ultimul post era cel cu propunerea de la cetate, dupa ce am postat am vazut ca de fapt mai era o pagina de posturi...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
iata si pozelecu participantii de azi hihiAttached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment