Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si ai fi suprins sa constati ca drumul pe care vrei sa urci e cu sens unic si tu esti pe interzis?..
    sigpic

Comment

• tocmai ce am zis ca nu e interzis :P e chiar sens unic la urcare... la coborare e lift
      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Ne descurcam noi...gasim locatia
        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• nu va agitati..se urca pe oriunde...eu pot si pe scari...cine le cunoaste..alea multe..de ies aproape de cetate...
          eu zic sa facem si niste mici...ce zice-ti?
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Nu prea merge..cu mici

Comment

• Originally posted by mumus View Post
              nu va agitati..se urca pe oriunde...eu pot si pe scari...cine le cunoaste..alea multe..de ies aproape de cetate...
              eu zic sa facem si niste mici...ce zice-ti?
              eu aduc lautarii
              sigpic

Comment

• pe la liceul de arta, vedeti ca s-au schimbat sensurile de mers pe deal pe acolo de cand au asfaltat. am aflat si eu azi dupa mi-am dat seama ca merg pe contrasens... de la liceul de arta prima la stanga dupa care mergeti cu drumul inainte.
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Da rmj..asa e si harta

Comment

• am intrat pe topic de pe link-ul de pe mail si ultimul post era cel cu propunerea de la cetate, dupa ce am postat am vazut ca de fapt mai era o pagina de posturi...
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• e vreo parcare mai marisoara pe acolo?
                      sigpic

Comment

• vi cu tirul?

e parcare mare, si daca nu ne ajunge mergem pe deal in spate la pasunat (daca e ocupata parcarea).

Comment

• Da..era o parcare mare...eu nu am mai fost din 1992

Comment

• e loc ptr zeci de masini...am fost in iarna...
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• iata si pozelecu participantii de azi hihi
                              Attached Files

Comment

• concluzia .. toti sunt amarati nici unu nare papuci de firma
                                ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google