Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mergeti mergeti... ca eu nu vin ;))

e ziua de nastere la cineva si altcineva a luat doctoratu deci intelegeti ce fac ...
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• da...avand in vedere ca nu bei alcool...stai pe scaun si lingi o inghetata,asta in cazul fericit...dar mai mult ca sigur manci o pizza.
      Attached Files
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• A fost o intalnire frumoasa pacat ca s-a incheiat repede
        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Intradevar foarte reusita adunarea, pacat ca s-a calicit mumus la poze ). Sticku cu filmarile de duminica pe unde cum a ajuns?

Comment

• e la Emilian..asteptam sa faca upload.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• salut tuturor loganistilor...... sun nou pe acest foum si as vrea sa stiu si eu cand se va face urmatoarea intrunire si unde va fii aceasta.stima
              Last edited by unknown; 7 October 2011, 18:08.

Comment

• va fi joi la ora 18 00-18 30 langa lac noua...intrarea la Parc aventura

Comment

• Originally posted by k3 ady View Post
                  salut tuturor loganistilor...... sun nou pe acest foum si as vrea sa stiu si eu cand se va face urmatoarea intrunire si unde va fii aceasta.stima
                  in zarnesti..sau pe la blocuri (tohan) stai??vin des prin zona...poate ne intalnim si iti pot da mai multe informati...
                  sigpic
                  http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• joi facem un drift pe zapada proaspata in poiana asta daca mai rezista zapada pana atunci
                    ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• joi la aventura parc suna bine.
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• sigur nu vreti sa mutam intalnirea pe la 7 - 7:30?
                        sigpic

Comment

• eu unu nu vreau, oricum vine iarna si o sa fie bezna si la ora 18. oricum unii pleaca si asa pe la 19:45.
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• sa consemnat..mai astept si alte pareri.
                            sigpic

Comment

• eu sunt de acord cu alin oricum se face intuneric repede eu unu zic sa ramana la fel si asa uni intarzie oricum
                              ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• uknown, nu cred ca vei reusi sa schimbi ora, in orice caz bun venit k3 ady si ne vedem joi la ora 6 seara la lacul noua.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google