Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Noroc cu biscuitii ca s-a filtrat Cola Zero pana in Emilian.... )))))

Comment

• Originally posted by mumus View Post
      ma unicule... zi pe fata si aici cum ai zis si la intalnire. zii ca tie nu prea e ok ora 6...fii barbat
      pai ce zic de vreo doua sapt incoace
      sigpic

Comment

• Eu zic sa gasim o solutie pentru toti colegii nostrii.....adica sa ajungem toti la intalniri fara sa facem eforturi. Hai sa ne gandim si la varianta cu ora 19.00
        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• la 19 e ok dar nu mai tarziu... poate asa au timp mai multi sa ajunga...
          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• cine nu ajunge la 18 poate sa vina si la 19, ca tot acolo suntem. oricum nu s-a plans nimeni ca nu ajunge, doar cosmin ca abia ajunge la 18, la 19 nici atat. si unic, daca nu poate la 18, sa vina la 19 si gata...

a nu se intelege gresit, pentru mine e ok si la 19, dar nu prea vad cum ne-am inmulti doar cu schimbarea orei cu o ora mai tarziu...
            Last edited by B 83 RMJ; 16 October 2011, 21:05.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• new

sal loganisti, sunt nou pe aici si ma intereseaza cand se face urmatoarea intalnire si la ce ora.......
              De ce sa bei si sa conduci ....cand poti sa fumezi si sa zbori?

Comment

• joi se face la ora 18 urmareste aici locatia... de obicei se schimba saptamanal...

Comment

• cica de maine vine un val de caldura pana vineri, cand se raceste din nou. mai facem una aeriana saptamana asta?
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• maine intalnire la ora 18...18-30...19...19-30...20 la parc tractoru.(daca nu va convine...propuneti alta locatie.
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mai degraba sub tampa... e frumos pe inserate...

Comment

• sub tampa sa fie.
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• atunci ramane sub tampla. sper sa vina lumea ca pe forum e cam curent de la un timp. mai inchideti si voi geamurile ca nu mai e vara...

Comment

• Iar sub tampa??? Nu imi place acolo....locuri de parcare nu sunt....mai fratilor chiar nu intelegeti ca e cel mai nasol loc de intalniri,din pctul asta de vedere? Cautati si voi locuri unde soarele mai incalzeste putin..acolo e padure si e frig la ora aia.....daca intalnirea ramane sub tampa eu nu vin.
                            O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• mai bine ne vedem sub tampa, gandim la rece si mutam cuibul. deja e joi, oricum cine stie cine o sa vina...

p.s. ai pm.

Comment

• daca nu stiti sa propuneti...decat sa refuzati...asta e.

azi tampa ramane.Dupa ora 18 00 , Alo gandeste-te si propune o locatie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google