Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• oricum e timpul saptamanii si nu e asa aglomerat acolo. si oricum prea multi nu suntem nici noi ca sa zici ca nu avem loc.

de saptamana viitoare o mutam la caldura. in real poate.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Mumus nu sunt singur in acest club...ganditi si voi locatii..azi nu sunt inspirat

Aline in cursul saptamanii ne-am intalnit si nu erau locuri de parcare....eu cred ca uiti de prob.cu parcarea in acea zona
      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• eu nu imi amintesc sa nu fi putut parca careva vreodata sub tampa... dupa parerea mea locatie trebuie sa propuna ala la care nu-i convine locatia aleasa...
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• fratii mei verzi...nu va mai certati!
          nu e mai usor sa facem o lista cu locul de intalnire pe care il vrea fiecare si in fiecare saptamana va intalniti intr-un loc:de ex mumus vrea sub tampa, alin la real si alo la magnolia- atunci in prima sapt megeti sub tampa a doua la real si in cea de a treia sapt la magnolia....
          asa macar nu va mai certati in fiecare zi pt locul intalnirii...
          DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
          sigpic

Comment

• deci azi ramane under tampa si dupa de saptamana aviatoare gasim noi un loc...

am vrut sa zic la cetate... dar acolo se plange lumea ca sunt gropi (app numai sunt ca au terminat de asfaltat)
            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• eu mereu am propus un loc...dupa care am fost de acord cu orice alta propunere...eu clar nu ma cert pe tema asta cu nimeni...,ne vedem pe la 18-19-20 azi sub tampa
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mumus tu ai propus una eu una si s-a ales... nu are rost sa iasa ceva pe tema asta... vorbim mai multe acolo...

sau facem altfel sa fie lumea impacata tu mergi unde ai zis tu eu unde am zis si facem conferinta pe telefon

Comment

• deci azi ramane sub tampa dupa 18 ?
                  De ce sa bei si sa conduci ....cand poti sa fumezi si sa zbori?

Comment

• Originally posted by mc_alienu View Post
                    mumus tu ai propus una eu una si s-a ales... nu are rost sa iasa ceva pe tema asta... vorbim mai multe acolo...

BAAAAAA ! vezi ca eu nu ma oftic ptr ca am mers in alta parte...eu doar ma dadeam exemplu ptr altii...ca chiar daca nu se alege ce propun eu, nu comentez, si nu este o problema...ai inteles total gresit! (nu stiu daca ai observat dar eu am zis primul ok, sa fie atunci tampa...) nu ma deranjeaza nici o locatie...toate sunt binevenite...nu locatia e importanta, ci prietenii cu care ma intalnesc.

ps: salutari si bun venit baietilor cu loganu tunat, fulgerat si colantat.
                    ps2: Rmn avem ceva puternic in club mai puternic (joke)
                    Attached Files
                    Last edited by mumus; 20 October 2011, 20:43.

Comment

• scuze ca s-a inteles asta ca nu erai tu deacord... idea e ca cineva propune si restul zic da sau nu... care zice nu sa propuna atata tot ;))

Comment

• perfect de acord cu tine.

Comment

• mersi si bine v-am gasit :-h
                          De ce sa bei si sa conduci ....cand poti sa fumezi si sa zbori?

Comment

• saptamana viitoare ajung si eu in tara, si vin la intalnire:P unde va fi urmatoarea intalnire?

Comment

• Stefan1987 cand te intorci din Germania iti spun eu povestea celor 2 cluburi din Brasov,ok? Am sa-ti spun varianta adevarata....ai pus aceasta intrebare exact acolo unde nu trebuia.....te voi lamuri. Normal era sa vrb.prima data cu noi si dupa cu cine vrei tu....
                              Last edited by ALO68; 21 October 2011, 07:12.
                              O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• lasa-l Adi sa mearga unde vrea, ca vine la noi sub tampa sau la ei sub tampa tot aia, oricum tot aia nu se face nimic niciaieri
                                sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google