Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• urmatoare intalnire la real, in parcarea subterana in spate de tot. e ok? daca nu, propuneti alta locatie, dar tineti cont de faptul ca prognoza meteo este de vreme FRIGuroasa.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Stiu rimini..ai dreptate..in alta ordine de idei locuri de parcare pe zona verde si pe trotuar...alea da locuri de parcare....bine ca nu trece politia comunitara pe-acolo..... Saracu'emilian nici nu putea sa se urce pe masina,asa frig a fost aseara...

Recunoaste mumus ca am gasit locatii de intalniri frumoase pe care multi dintre voi nici nu le stiau....au avut nevoie de harti si gps
      Last edited by ALO68; 21 October 2011, 13:13.
      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• da. asa este..dar daca zici nu la o locatie...vii frumoas cu o alta propunere...cum ai facut si cu cea de la noua...si ca deobicei,majoritatea decide... nu e frumos sa faci ce ai facut tu..ca daca nu e unde vrei tu atunci nu mai vii...
        Cat priveste parcarea...nu sa plans nimeni din cei care au venit... a fost si politie era si comunitaru acolo..si nu sa intamplat nimic.

ps: Unic schimba si tu titliul acestui thread...de fapt adauga la sfartsit de joi sa nu mai intrebe mereu cineva in ce zi se tine...
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• pai n-am stiu alo. am pus intrebarea ca nu inteleg de ce sunt 2, , urma sa o pun si aici, dar am ramas fara baterie la laptop si n-am mai intrat sa intreb, scuze daca am gresit

Comment

• nu ai gresit cu nimic...nu esti obligat sa faci ceva anume...faci ce crezi ca e bine.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• stiu mumus....

Comment

• Mumus am mai spus-o si ma repet gasiti locatii unde este cald ca vine iarna.......sub tampa e fain vara cand e prea cald........nu e frumos sa tot comentezi..mi-am exprimat nemultumirea de locul ales ptr.o zi friguraosa de octombrie..atat...nu am fost insipirat ptr.o alta propunere de locatie

Originally posted by Stefan1987 View Post
                pai n-am stiu alo. am pus intrebarea ca nu inteleg de ce sunt 2, , urma sa o pun si aici, dar am ramas fara baterie la laptop si n-am mai intrat sa intreb, scuze daca am gresit

Stefan1987 normal era sa pui intrebarea aici unde ai venit prima oara nu invers si dupa aia puteai sa ramai fara baterie
                Last edited by ALO68; 22 October 2011, 09:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Adi, calmeaza-te un om in minus sau in plus crezi ca mai conteaza? In fond si la urma urmei e alegerea fiearuia sa faca ce vrea si cand vrea, doar e democratie )
                  Last edited by bv06rmn; 22 October 2011, 09:19.
                  sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Rimini sunt foarte calm dar chestia asta cu bateria de la laptop e subtire....rau. O zi minunata va doresc

Comment

• alo deci sa iti explic am pus doar o simpla intrebare pe un forum, nu stiu ce am gresit asa de tare sa imi sari in cap, da am ramas fara baterie la laptop am un laptop mai prost nu e performant, si nu am stat sa pun laptopul la incarcat,pe langa asta mi-am cerut si scuze pt gresala..... yo de unde sa stiu ca voi nu va intelegeti si sunt 2 cluburi...trebuie sa visez?..oricum daca e chiar asa mare vina..nu mai vin la nici o intalnire, si ies si din club, si inca un lucru eram pe formul general si citeam din ce zone a tarii mai sunt forumuri si am vazut logan kronstadt, si am intrebat, crezi ca m-am gandit in ce ordine sa pun intrebarile si ca nu o sa-i convina cuiva?...nu stiu de ce te-a deranjat asa de tare, si daca vrei sa stii trebuia sa imi spui de la prima intalnire vezi ca mai e un club, si noi nu neintelegem cu ei...si atat...nu sa imi sari in cap....si vad ca iti cam place sa sari la cearta.....si e usor sa dai vina pe cineva... oricum nu-s genu de om care sa ma cert, plus de asta am gresit si mi-am cerut scuze...in fine....prefer sa nu mai intru in polemicii......multumesc incantat de cunostinta...si de azi nu o sa mai vin la nicio intalnire...multumesc...o zi buna

Comment

• Nu e vorba de vina e vorba de cum ai pus problema.........d'aia "sar la cearta" si "iti sar in cap"cum spui tu...normal era,ma repet,sa pui acea intrebare aici..ce e asa greu.. Ce nu intelegi???? Cat despre vina, asta tu sti cat esti de vinovat sau nu..sau daca te simti asa. Oricum ma lasa rece unde te duci,daca mai vi sau nu... Imi este egal.. Cu tine sau fara tine o sa tinem intalnirile cum le-am tinut si pana acum...

Comment

• adi nu era normal sa puna intrebarea aici... pentru ca aici nu e club "platit" sau alte cele... nu trebuie tras la raspundere pentru o intrebare... si daca vrea sa intrebe ceva poate sa o faca si aici si acolo unde vrea el... nu are obligatie fata de nimeni din clubul asta sau din clubul celalalt... nu a stiut nu a stiut, asta e si daca a ramas sau nu fara baterie e treaba lui... are libertatea sa intrebe si sa mearga la oricare intalnire vrea sau decide el... si atata timp cat a respectat "legile" de postare ale forumului nu e greseala...
                          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Alo, ar trebui sa nu mai fii asa reticent..................omu doar a intrebat,nu cred ca trebuie sa vina cu justificari pentru intrebare.
                            daca vrei ii raspunzi daca nu,nu.....ca te iei de el ce rezolvi?
                            Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• sunteti offtopic si daca continuati va luati toti cartonase
                              sigpic

Comment

• dupa cum am discutat la intalnire, ramane tot sub tampa si joia asta? evident daca e vreme de asa ceva, daca e nasol mergem undeva la caldura

sau stabilim din start real sau magnolia?
                                Last edited by B 83 RMJ; 23 October 2011, 20:51.
                                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google