Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• e ultima in aer liber... ca e prea frig locatii calde se accepta...
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• pai sa hotarat...joi ne vedem la o shaorma.undeva, ramane sa hotaram daca o fi peperoni sau kebab house. Scuze ptr calitatea pozelor...cand voi avea net cu viteza decenta(sa pus fibra optica la mine pe stalp)o sa aduc aparatul foto.

ps: Rafael...am facut misto cu H-ul...dar iar ti-a scapat unul.
      Attached Files
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• data viitoare nu mai fa poze mumus... sunt prea nasoale...

Comment

• stiu, o sa ma abtin
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• de ziua ta iti facem cadou inca 2-3 megapixeli sa poti face poze cum trebuie la intalniri...

Comment

• daca nu te tii de promisiune...

Comment

• poate ajungi si tu la cei 14 ai mei

sigpic

Comment

• hai ba mumus fa si tu poza din partea cealalta a masinii ca iar mi-ai prins capacu lipsa da-o naibii de treaba

Comment

• te-ai gandit ca o fac intentionat ?

joi o sa vin cu aparatu foto...si o sa fac minim 100 poze...si o sa ai dau cardu in brate la ala care sa legat cel mai mult de pozele mele...si o sa aibe si downsize,si upload si detoate de facut... Alien, ne vedem joi
                    Last edited by mumus; 28 October 2011, 23:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Atunci le dau jos pe toate sa nu mai ai material )))) poate doar poate apuc sa lucrez la ceva la masina pana sapt viitoare dar pe frigu asta doar sa trec pe langa ea imi fac timp...

Comment

• joi pe unde ne adunam de preferat undeva inauntru ca nu mai suport frigu
                        ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• joi ne intalnim la o shaorma(pizza) la Peperonni?

Comment

• Suna bine, nu prea am priceput unde e localu. Cu parere de rau n-o sa pot ajunge joi, si-au batut joc de programu meu din nou la servici, poate ne vedem la un fulger sambata-duminica.

Comment

• e mai jos de ando's pe dreapta cu 5 'căşi'
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• deci ramane maine o shaorma la peperoni? sunteti de acord? eventual ne intalnim unde? ne vedem in livada si plecam de acolo ?
                                Last edited by mumus; 2 November 2011, 12:16.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google