Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• znaisa intalnirea... pt mine a fost prea frig sa ma misc din casa

skorpion iti dau cel mult o sticla de apa plata goala pe cazanu ala...
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• sa fie de 2 litri macar

sigpic

Comment

• Salut baieti si fete! Dupa cum bine stiti nu de mult timp am deschis impreuna cu cineva un mic internet cafe cu librarie, xerox, fax si alte minuni. Dupa cum si alte persoane au propus sau poate erau doar curioase ce e acolo de fapt, as veni cu propunerea sa ne intalnim acolo joia urmatoare, avem aparat de cafea, ciocolata calda, espresso cat sa va tina trezi pe durata intalnirii dar singura problema a fost locurile din incapere, din pacate dispun doar de 5 locuri si depinde cum considera fiecare va astept sa ne intalnim acolo daca vreti joia urmatoare pe 8.12.2011 .

PS. Locurile nu fac referire la parcare ci scaune )...
        PSS. Adresa o comunic dupa luarea deciziei sa nu se considere reclama.

Comment

• pai ramane acolo atunci, daca mai confirma cineva... unde e mai exact?
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• de acord,buna propunerea

sigpic

Comment

• baga si tu un SA:MP sa ii kilarim pe aia pe acolo... de 4-5 zile altceva nu mai stiu .
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• deci ramane stabilit? fiecare parcheaza pe unde poate si ne vedem acolo
                sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• ramane stabilit dar nu vrea sa zica public unde e locatia.

deci, 13 DECEMBRIE NR 88.

Comment

• Locatia secreta )
                    Poate vin si restul de jocuri pana joi )
                    Locuri de parcare posibil sa gasiti in parcarea din spate. Accesul in parcare se face prima la dreapta dupa statia de troleu de langa.
                    Last edited by LoganRacer; 6 December 2011, 13:23.

Comment

• deci, NU VA INGHESUITI! ca sa avem toti loc, nu de alta.

racer-ule care esti racer... sper ca te-ai prins fara sa iti spun ca locul tau de parcare mi-l cedezi mie cand imi fac aparitia, nu?

Comment

• Cum sa te refuz la asa ceva sefule? Da sa traiti, va pastrez loc in parcarea din spate ))

Comment

• bine serifule, bine... mai vorbim noi. o sa iti fac antireclama pentru ca nu respecti intelegerea de a-mi ceda locul de parcare pe durata sederii mele la intalnire... dupa aia il luai inapoi, ca nu plecam cu el. treaba ta.

Comment

• la cat va intalniti la 6?
                            De ce sa bei si sa conduci ....cand poti sa fumezi si sa zbori?

Comment

• ora e aceiasi locatia e din poza

Comment

• eu nu v-am gasit...si m-am dus acasa...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google