si eu ma bag daca ma ia cineva ) ca imi e ca o sa ma ud iara de la prea mult mers pe burta
Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
salutare! eu sunt membru pe forum de mult timp.nu am participat niciodata la vreo intalnire si as vrea sa vin! numai ca din cate vad nu prea se aduna lumea! cati membrii are LOGAN CLUB BRASOV??? si de ce nu vine lumea? nu am citit niciodata pagina de intalniri pt ca ma gandeam ca sunt prea multi si am zis sa nu deranjez!PT MINE E MAI GREU SA VIN JOI PT CA NU STIU EXACT LA CAT SCAP CU MUNCA... DE OBICEI LA 17.00 SCAP... DAR CATEODATA LA 19.00 SAU 21.00 DEPINDE!organizator de intallniri nu avem?! un nr de telefon sa zicem daca venim sau nu?!?!bafta si sanatate tuturor membrilor!
Comment
-
Originally posted by bogdy 84 View Postsalutare! eu sunt membru pe forum de mult timp.nu am participat niciodata la vreo intalnire si as vrea sa vin! numai ca din cate vad nu prea se aduna lumea! cati membrii are LOGAN CLUB BRASOV??? si de ce nu vine lumea? nu am citit niciodata pagina de intalniri pt ca ma gandeam ca sunt prea multi si am zis sa nu deranjez!PT MINE E MAI GREU SA VIN JOI PT CA NU STIU EXACT LA CAT SCAP CU MUNCA... DE OBICEI LA 17.00 SCAP... DAR CATEODATA LA 19.00 SAU 21.00 DEPINDE!organizator de intallniri nu avem?! un nr de telefon sa zicem daca venim sau nu?!?!bafta si sanatate tuturor membrilor!
Organizator este Emilian, doar ca e retinut cu invatatul ptr moment, momentan nu sunt multi membri, cred ca nu mai e nici chef nici timp la multi, dar asta nu inseamna ca nu vor mai fi intalniri numeroase, doar ca nu se poate ca mereu sa aibe toti timp in aceias zi...
las ca imedeat vine timpul frumosUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
...si a fost si vremea urata in ultimul timp... app am fost joi la Magnolia pe la 18:30, am dat o tura de parcare si am plecat, ca nu era nimeni pe acolo... :|
Comment
-
Originally posted by bogdy 84 View Postsalutare! eu sunt membru pe forum de mult timp.nu am participat niciodata la vreo intalnire si as vrea sa vin! numai ca din cate vad nu prea se aduna lumea! cati membrii are LOGAN CLUB BRASOV??? si de ce nu vine lumea? nu am citit niciodata pagina de intalniri pt ca ma gandeam ca sunt prea multi si am zis sa nu deranjez!PT MINE E MAI GREU SA VIN JOI PT CA NU STIU EXACT LA CAT SCAP CU MUNCA... DE OBICEI LA 17.00 SCAP... DAR CATEODATA LA 19.00 SAU 21.00 DEPINDE!organizator de intallniri nu avem?! un nr de telefon sa zicem daca venim sau nu?!?!bafta si sanatate tuturor membrilor!
pacat ca nu poti ajunge... nici nu sti cum e sa bei o limonada in grup... in rest mai bine stai pe facebook..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment