Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si acu vine si boieru de dincolo si vrea sa zica nustiuce...Boierule, nu uita ca noi am avut intalniri lcbv cu 20 masini (sau pe aproape), nu regionala [/QUOTE]

o Regionala se face cu OAMENI si nu cu masini....asa ca unii au dreptate....si cinste lor stiu ei care ....tu nu ..in nici un caz ...
    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• ce sa zic felicitari ca ai miscat ceva intradevar o intalnire se face intre oameni si mai ales prieteni da pe aici in ultimu an sau stricat multe prietenii din diverse motive fiecare le stie pe ale lui si cred ca asta e cauza principala lipsei de activitate
      ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• Emilian,prietenii nu s-au stricat............pur si simplu cam lipseste timpul liber.

P.S.-2ani de la ultimul scandal?nu v-ati saturat?sau trebuie ceva ciclic?
        Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• nu stiu de ce sustineti atat de tare Logan Club Brasov sa ramana atata timp cat nu sunteti in stare de nimic, multa palavrageala cand vine vorba sa se inchida sectiunea in schimb nu faceti nimic, mai mult incurcati si pe altii care chiar vor sa reprezinte brasovul, toata lumea compune poezii, ce dracu e forum de literatura?..in fine, imi sustin ideea in continuare
          sigpic

Comment

• in categoria asta te incadrezi si tu dl unknown si nu inteleg ce te intereseaza pe tine daca se inchide sau nu acest forum, avand in vedere ca niciunu (inclusiv tu) nu face nimic
            sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• am adus popcornul si pliciul
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Originally posted by bv06rmn View Post
                in categoria asta te incadrezi si tu dl unknown si nu inteleg ce te intereseaza pe tine daca se inchide sau nu acest forum, avand in vedere ca niciunu (inclusiv tu) nu face nimic
                pai cand am fost organizator v-am lasat de ati facut numai cum ati vrut voi...ati mutat ora si ziua exact dupa placut vostru nu dupa nevoile fiecaruia si intr-un final sa ales praful...
                sigpic

Comment

• eu zic sa va luati jucariile si sa va mutati pe discutii generale ca incep sa inpart
                  'dreptate"
                  ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• maine cineva undeva?
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• eu nu am timp fizic maine seara.
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Originally posted by mumus View Post
                        am vrut sa vin si eu, sa mai palavragim, dar am uitat de intalnire... poate data viitoare nu uit.
                        se repeta?
                        sigpic

Comment

• Sa inteleg ca azi sa zis pas?
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• intalnire

salutare,
                            mi-ar placea sa vad reinviata traditia intalnirilor.....

Comment

• chiar daca nu mai am logan, sunt dispus joi de la 18 si un pic sa ne vedem in parcul tractoru. ( in parcare)
                              Mai are chef cineva sa schimbam 2 vorbe, asa, vreo ora.

1. Mumus
                              2.

Se inscrie cineva ptr maine ? sau ne vedem fiecare de treaba lui?
                              Last edited by mumus; 24 April 2013, 20:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• cand mai organizati vreo iesala, dati-mi careva un sms va rog.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google