idei,propuneri de activitati LCBV....
Idei,propuneri De Activitati LCBV
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Intrucit lumea se plinge ca nu e activitate in cadrul clubului,propun ca fiecare membru sa vina la urmatoarea intilnire cu diverse obiecte casnice(foarfeci,cutite,furculite,scobitori,lame de ras etc..........) ca sa ne putem scoate linistiti ochii ca nimeni nu vrea sa faca nimic pentru club...............
asteptam si alte sugestii..............Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
-
Duminica daca e vremea buna intentionez sa merg la Lauguna Albastra in fagaras cine mai doreste e bine venit http://www.lagunaalbastra.ro/ala cu ned 4 sped ... sigpic
Comment
-
Originally posted by vali205 View Postsi unde gasim asemenea activitati extra scolare(locatii ma refer)
la ping-pong poate ma bag da la restu cred ca nu
si cred ca toate iesirile de recreere ar trebui fixate sa zicem la sfarsit de saptamanaUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Vali oare nu vezi ca nu intereseaza pe nimeni??? Am discutat.......si atat.
Eu propun altceva....cei care vrem sa facem ceva....altceva decat sa ma intalnesc si vrb.de masini si tunning..avem telefoane,stabilim o zi si ne intalnim ptr.discutii,trasee...etc.O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
-
Originally posted by emilian_LLX View PostDuminica daca e vremea buna intentionez sa merg la Lauguna Albastra in fagaras cine mai doreste e bine venit http://www.lagunaalbastra.ro/
eu lucrezNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
toata treaba asta pleaca de la nepotrivirile de caracter si orgoliile nestapanite....daca ne-am fi pastrat un singur club nu divizat in 10 ar fi mai frumoase intalnirile si mult mai interactive...cu 3-4 membri care vin la fiecare inalnire nu poti face mare lucru asa ca te limitezi la discutii si atatsigpic
Comment
-
@nairod:cea mai buna solutie este sa-l convingeti pe sebi sa lase ambitiile. La noi nu sunt si nici n-au fost.el a creat aceasta anomalie.eu cred ca nu trebuie sa mai discutam asta si sa o lasam asa ca e liniste. Noi nu putem fi "cavaleri si domnite"O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!
Comment
Comment