uite aici .......
Am Nevoie De../ Caut..
Collapse
X
-
cine stie unde pot sa schimb 2 butoane geamuri spate logan cu 2 butoane geamuri fata logan ???Attached Files"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
unde gasesc si eu furtun de 8 mm (parca) cu perete mai gros decat 'subtire' - care se gaseste in toate magazinele? imi trebuie cantitate industriala - 1,5-2 metrii cred ca sunt suficient.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
8mm interior. parca asa tin minte din primavara. imi trebuie la compresorul de la tine ca ma dispera ca se gatuie furtunele care le-am pus, sunt foarte subtiri. dar nu am gasit altceva...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
am cautat si nu am gasit mai gros. ce am acuma pe masina e luat din brico... dupa ce am umblat prin practiker si pe unde m-oi m-ai fi dus...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Salut.
Alin,dar de ce nu incerci cu furtun de gaz,de care se pune la aragaz/butelie[ala e destul de gros]
Numai bine.
furtune de aer comprimatUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment