nu, stutul e prea mic si fuge. de aia vroiam furtunul ala pacatos...
Am Nevoie De../ Caut..
Collapse
X
-
alienule baga un raspuns ca pe mine ma depaseste ).
nu stiu ce diametru o fii avand, dar o sa ma interesez si sa il vad live. mersi de pont. in caz ca nu gasesc furtun din ala gros trebuie sa ii fac ceva ca acuma suna urat rau, nici nu-mi vine sa mai apas butonul rosu .Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Caut si eu mai multe piese ptr logan ph2, in primul rand canalele alea ptr fire de la usi, cum eu n-am inchidere centralizata nu s-au obosit sa imi doteze masina cu asa ceva din fabrica.
Tunelul de la schimbator dintre scaune pana in spate cu loc ptr joystick-urile de la oglinzi.
Mai caut si o solutie low budget pentru vopsirea mastii de fata si spate poate in situatia asta un primer pentru plasticonu ala...
Nu in ultimul rand, un magazin unde pot gasi material asemanator cel al mochetei din masina.
Comment
-
tunelul de la frana de mana 60 lei pe comanda si vine in 24-48 ore. i-am montat si lui alo pentru cotiera.
mastile alea daca te referi la spoilere ori le vopsesti calumea, ori le lasi asa.
burdufuri pentru cablurile din usi vazusem la cineva pe forum, daca mai vad te anunt.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by B 83 RMJ View Posttunelul de la frana de mana 60 lei pe comanda si vine in 24-48 ore. i-am montat si lui alo pentru cotiera.
mastile alea daca te referi la spoilere ori le vopsesti calumea, ori le lasi asa.
burdufuri pentru cablurile din usi vazusem la cineva pe forum, daca mai vad te anunt.
Originally posted by mc_alienu View Postana87 sigur are... cauta pe forum
Comment
-
Originally posted by LoganRacer View Postalo68 are ph1, presupun ca nu e mare diferenta dar are suport ptr joystickurile de la oglinzi?
Originally posted by LoganRacer View Postana are mere sau burduf ptr usi /tunelu de la frana de mana?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Original a fost postat de LoganRacer
ana are mere sau burduf ptr usi /tunelu de la frana de mana?"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment