If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut, incearca la piese auto la metrom pe carpatilor. parca vazusem acolo. la banii astia mai gasesti una cum am eu (vezi la my ride) in selgros pe negru. si parca in real mai vazusem exact la fel, dar nu mai stiu sigur. oricum modelul cautat de tine e foarte popular si il gasesti pe la piese auto, iar cel de la metrom are program pana la ora 21 din cate stiu, si au deschis si duminica (,) cateva ore.
Mersi.
Am dat azi "o fuga" Brintex - Metrom si retur cu oprire pe la vreo 2-3 magazinase pe strada Lunga , dar nimic.....adica n-am gasit modelul cautat de mine......
Am dat azi "o fuga" Brintex - Metrom si retur cu oprire pe la vreo 2-3 magazinase pe strada Lunga , dar nimic.....adica n-am gasit modelul cautat de mine......
Stima.
in piata in bartolomeu gasesti luna trecuta mi-am luat eu cu 50 ron
Stima.
ti-am zis ca vazusem la metom in steagu. pe lunga nu vazusem, desi merg des pe acolo, mai ales la babe.
in piata la rusi in bartolomeu au cotiere destul de misto ..
asa ceva am gasit eu
Sincer sa fiu arata chiar fain .....ai folosit si o rigidizare suplimentara pe "fier" ? sau doar fixarea pe masca aceea de plastic ? Nu te incurca cu nimic intre scaune ...la centuri , reglaje scaune , etc ?
...da stiu , o sa-mi spui ca daca dadeam si eu pe la intalniri o vedeam "live" si nu-ti mai adresam o tona de intrebari....si probabil ca ai avea si putintica dreptate , in acest caz.
)))..e doar fixata pe masca de plastic.sta perfect intre scaune..
te cam incurca la cuplele de la centuri dar eu m-am obisnuit.....
ultima fraza nu isi avea rostul, e generatoare de controverse, fiecare vine cand poate si cand are placerea..nimeni nu pune clubul inaintea faimiliei sau a serviciului...pana la urma e un hobby nu o obligatie,
am nevoie de 2 bucati de cauciuc cat mai subtire...sa imi fac niste aparatori de noroi pe fata...ca am niste carenaje din fabrica care invelesc aripa si nu pot pune aparatori clasice... vreau 2 bucati de cauciuc sa zicem 40/40 cm...sau o idee unde as putea gasi asa ceva.
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment