Originally posted by mc_alienu
View Post
Am Nevoie De../ Caut..
Collapse
X
-
la mikado cateodata sunt numai fenomene... am luat un buton cu 2 pozitii, si peste o saptamana cand m-am dus sa mai inca unul la fel mi-au zis ca ei nu au avut asa ceva niciodata . pana la urma au gasit, dupa ce i-am pus sa caute 15 minute...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
salut. unde as putea gasi acest profil din cauciuc(cel incercuit)?
dimensiunea inaltimii(linia rosie) sa fie de 5 mm(0.5 cm)Attached Filesfara
Comment
-
sebi!!..folie dinaia am si io pe stopuri..buna alegere..si gasesti de comandat pe colortuning.ro...sau pe baba novac in brasov acolo sunt niste bajeti care se ocupa de colantari si au si asa ceva,eu la ei le-am pus pe ale mele..ca sa ii gasesti mai repede in fata casei sunt parcate 2 golfuri 5 unul alb mat si unul albastru alb..
spor!!!sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
nairod ms... da si mie un pm te rog cu un pret informativ cat te-a costat pe tine...
eu as cauta foila sa o cumpar in caz ca pot sa o limesc si eu acasa... momentan nu am pe ce sa pun ca nu vreau pe ale mele vreau pe alte sticle care inca nu le-am cumparat )..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
jante
salut colegi am si eu o nedumerire,am achizitionat un set de jenti si vrea si eu unele detalii daca stie cineva,sant bune cum se comporta etc mersi frumosAttached Files
Comment
Comment