unde ai vazut asa ceva ?! cu codurile de culoare de pe logan ?! ma cam indoiesc. exista magazine care prepara vopseaua dupa codul de culoare si fac si spray-uri. dar gata preparat stiu ca exista asa zisele creioane de retus scoase de dacia, dar aplicarea se face cu un fel de pensula.
Am Nevoie De../ Caut..
Collapse
X
-
@B997NDL: Din Selgros am cumparat eu spray mare si ieftin, pentru a mea, cu codul de culoare identic. Si culoarea e identica. Am cumparat si de la Dacia teapa aia de "creion retus", la un pret exorbitant, nu mai stiu cat. Sticluta cu vopsea are un aplicator incorporat, dai capacul jos si ramane o panza cu pasla inauntru, musteste prin ea vopseaua. Cantitatea e penibil de mica, e o gluma proasta. Cealalta sticluta are in ea tot asa o cantitate infima de lac.
Cred ca si la Norauto am vazut codurile de culoare Dacia.
Comment
-
Da şi legitimaţia o faci doar cu buletinul. Din primăvară poate să îşi facă oricine legitimaţie, nu mai e nevoie de firmă.
Sent from HTC EVO 3D using Forum RunnerDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postunde ai vazut asa ceva ?! cu codurile de culoare de pe logan ?! ma cam indoiesc. exista magazine care prepara vopseaua dupa codul de culoare si fac si spray-uri. dar gata preparat stiu ca exista asa zisele creioane de retus scoase de dacia, dar aplicarea se face cu un fel de pensula.
http://www.pieseautodacia.ro/product...d_product=2201sigpic
Comment
Comment