If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
intrebari poate si raspunsuri in legatura cu ceva sau cineva care te poate ajuta sa iti faci sau sa iti faca la masina (in caz ca nu vrei sau nu te pricepi)
scheme electrice
fibra de sticla
montaj diferite pe masina gen casetofon, subwoofer, alarme si altele...
leduri in bord
.
.
.
Super tare topicul, dar o explicatie mai amanuntita la fiecare din scheme este? ultimul e indicator de viteza in bord? super tare. imi aminteste de audi-ul tip-tronic. si unde se leaga?
1 daca ai nevoie de un + numai dupa ce ai deschis masina si dupa ce inchizi masina nu mai vrei sa fie curent intr-o instalatie folosesti chema 1.
2 daca vrei sa iti legi proiectoarele, faza scurta, pozitii sau mai stiu eu ce si cand iei contactul sa se stinga... dar nu se aprind iar cand pui contactul decat daca folosesti un push button pe intrarea de culoare verde ( - )
3 o dioda si desenul ei intr-un circuit
4 un releu (pentru deschiderea la portbagaj, proiectoare suplimentare sau ceva care necesita contacti de amperaj mai mare)
5 legarea unui subwoofer in diferite moduri.
6 gear indicator modulul de comanda (sa stie el in ce treapta esti) se face pentru fiecare masina in parte.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment