If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pe mine ma intereseaza sa fac urmatoarea chestie :
cand am pozitia aprinsa si frana la fel si semnalizarile...sa semnalizez din proiectoare pe fata...si pe spate din becul de ceata...stiind ca eu virez numa la dreapta ajunge.
Aliene...nu le mai da idei ca o sa apara pe strazi si o sa faca ca pomu de craciun...
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
cu led e simplu de realizat... cu bec foarte greu...
la bec e mult mai greu sa folosesti un dimmer... la led e mai usor...
daca am timp azi ma gandesc ;))
Pe led ma intereseaza,am un neajuns la stopurile mele si in felul acesta cred ca rezolv.
Multam anticipat si sarbatori fericite.App,vand carenele cu butoane pentru incalzire.
boly la mapason si la dinometal (cum mergi spre stupini undeva pe stanga se vede mare din drum mapason cu albastru si dinometal e poarta in poarta) sigur lucreaza cu teava de aluminiu... sa nu pui inox la admisie mai ales intre turbo si intercooler ca inoxul retine foarta multa caldura..
Pe led ma intereseaza,am un neajuns la stopurile mele si in felul acesta cred ca rezolv.
Multam anticipat si sarbatori fericite.App,vand carenele cu butoane pentru incalzire.
Sarbatori fericite si multumesc anticipat
Acest stil de semnalizare este la americani (cum am aratat mai sus),deci ei au tara plina de pomi de craciun??
stiu ca e la americani...dar sunt curios ce vei pati tu cu pomu de craciun in alt sezon in romania... bafta la 'tunat' ps: daca nu ma insel la ei semnalul e rosu...deci...nu e romanica...da na...poti face si loganul cu volanu pe dreapta...ca e legal...
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
mai am doua intrebari:
1. Cate doua relee la fiecare bec sau doar la unu din ele?
2. Cand dai semnal nu da curent inapoi? Adica sa se aprinda bordu sau butoanele de exemplu?
Ps: scuze daca am spus vreo aberatie!
stiu ca e la americani...dar sunt curios ce vei pati tu cu pomu de craciun in alt sezon in romania... bafta la 'tunat' ps: daca nu ma insel la ei semnalul e rosu...deci...nu e romanica...da na...poti face si loganul cu volanu pe dreapta...ca e legal...
Nu-mi vine sa cred!!!!
In lege scrie CLAR ca poti sa ai semnalele PORTOCALII sau ROSII pe spate,ma intreb ce legii cititi voi
Am altele care le schimb pentru alte sezoane ( doamne cu curiozitati aveti!!!!!!)
Alienule, cand ai timp fa-mi si mie o schita pentru pomul meu te rog.
nicu
1 dsign a zis ca vrea pe fata numai... un montaj dinasta se pune pe stanga unu pe dreapta... sau daca are timp de mesterit poate pune unu stanga unu dreapta montate in bord pentru fata spate (e mult de munca)
2 are diode si curentul nu se intoarce innapoi
mateo o sa o gandesc zilele urmatoare ca momentan nu prea stau bine nici cu echilibru ... of revelionu asta :d
mumus sti replica mea... "nu iti place nu iti fa"... fiecare avem stolul nostru de pasarele...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment