If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mumus, era bine sa te fi dus la Politie. Daca in 24 de ore nu se prezenta si el, i se suspenda permisul.
Dar, ca sa ai castig de cauza, nu fii acuzat de plangere nefondata, ar trebui sa ai ceva semne pe masina, care sa coincida cu ale masinii lui.
de asta nu m-am dus...nu am nici macar o zgarietura, si eram singur in masina...
oricum, ma ... pe ei de dobitoci... nu ai mai bag in seama, injur sec in masina, dar nu mai ripostez, nu merita. nu degeaba se spune sa nu te pui cu prostul ca te bate prin experienta.
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
sincer am vazut ca nu mai ridica. si din cate am inteles de la un taximetrist, ridica doar daca suni tu ca ti-a blocat cineva accesul in curte/casa scarii etc... si cica se va da lege sa se ridice doar cele care blocheaza accesul in insitutiile publice (asa minteau aia pe la tv). oricum firma la radacini e firma de tractari auto, si poate suna oricine are nevoie. din cate am inteles o tractare costa 100 lei. in basov.
Vesti bune!!!! S-a redeschis traseul str. Independentei catre bartolomeu. Dupa lupte seculare au terminat podul peste linia ferata, e destul de fain mai putin la imbinari. am trecut de cateva ori azi si e foarte relaxat traficul momentan, inca isi mai permit locatarii sa lase masinile in drum ) mai vedem pana cand, ATENTIE totusi, n-au asfaltat toata zona dupa pod catre bartolomeu tot groapa, sant, pauza, groapa, sant, pauza...
vesti si mai bune au dat drumu si la drumul prin fosta fabrica Tractoru de la RAT pana la poraspatu sens giratoriu de pe 13 Decembrie, ajungi mult mai repede din triaj in bartolomeu
Foarte fain drumu, am trecut si eu, dar cam multe giratorii pe atata drum drept ). au trantit mai nou o placinta si la forex pe 13 decembrie si e in lucru acum pe independentei inainte de pod o placinta mare si rotunda.
un mos cu un fiat punto a iesit de pe morii si n-a acordat prioritate.
am incercat sa-l evit da n-am reusit.
a iesit de pe straduta,in tromba, descriind o curba ca si cum vroia sa sa incadreze pe banda 1.am tras de volan sa evit imactul ca altfel intra frontal in mine.
din impact am mers tiris(fara frine) din intersectie pina in statia de autobuz
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment