If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Update 16:20 - Şerban Huidu rămâne internat la spital şi urmează să fie audiat luni.Update 15:45 - Bărbatul grav rănit în accidentul provocat de Şerban Huidu este în comă indusă, conform Mediafax.Update...
Chiar vroiam sa vad un topic cu asta, iar in caz contrar aveam de gand sa fac eu unul. Stiti de ce? Pentru ca sunt curios ce o sa-i faca lui Huidu. Daca va fi gasit vinovat sunt sigur 100% ca nu va scapa... In cel mai fericit caz sa-l scoata ca e "nebun" in urma accidentului. Eu cred ca astea sunt blesteme din partea celor de care a facut misto el prin emisiuni. Abia astept sa vad ce ii vor face.
L.E: Imi cer scuze daca am postat gresit. Nu mai deschid altu' pentru ca o sa se discute aici ai sa vezi . Daca nu atunci voi deschide unu pe tema asta.
topicul e doar pentru accidentele din brasov, si pentru toate accidentele, nu pentru cel cu huidu de azi. poti sa deschizi un topic pe aceasta tema daca te intereseaza, undeva pe forum (la discutii generale eventual). accidentul a avut loc in brasov, si de aceea l-am postat.
sunt curios ce o sa-i faca lui Huidu. Daca va fi gasit vinovat sunt sigur 100% ca nu va scapa... .
esti 100% sigur ca nu va scapa ? eu sunt 100 % sigur ca va scapa cu basma curata, poate un dosar penal bla bla, eu l-as baga in puscarie, nu le mai ajunge viteza frate, si aici ma refer in general, uitandu-ma ce-i pe strazile noastre :|
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
pai cica nu avea viteza...pacat de baiatul asta ca e urmarit de ghinoane...cu siguranta va fi condamnat si neavand antecedente va primi o pedeapsa cu suspendare...dar este tragic ca va trebui sa traiasca cu gandul ca a omorat doi oameni...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
sa stii ca sunt sanse mari sa fie acum in extaz chestiia aia numita zavoranu ...probabil are orgasm printre mormintele de la cimintirul ei cu papusa voodoo a lui serban intr-o mana si cu cea a lui pepe in cealalta... o nonvaloare si chupacabra de zavoranu...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
daca nu terminati cu huidu aici ... aveti warn . Exista thread unde puteti discuta despre tema respectiva .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment