aseara l-am vazut si eu acest accident cand ma intorceam de la bran...se intamplase inainte inainte cu 30 min cred...ca erau cateva masini oprite
Accidente, Tamponari, Avarieri
Collapse
X
-
aseara pe la 11 noaptea a fost un accident urat pe balcescu in fata la intersport. o toyota landcruser cu bullbar in fata si soferut mort de beat a intrat intr-un logan de taxi de la tod frontal. Toyota un pic bara sparta si loganul facut praf. Taximetristul a suferit mana si piciorul rupt iar pasagerul din dreapta fractura de bazin. Nu am reusit sa fac poze ca nu aveam cu ce. Numai bine
Comment
-
da' si ala cu masina mica se baga de parca vede 'ca calu', nu tu stanga, nu tu dreapta... si eu acolo intalnesc tirurui si ii las sa treaca... giratoriile sunt pentru oras, iar in oras nu mai circula tiruri ca odinioara. doar cele care au treaba in zona, deci nu e primaria de vina in opinia mea.
as fi curios sa stiu cine e vinovat, ca ala cu tirul nu putea sa isi pastreze banda din cauza lungimii si ala cu masina mica sigur o tine pe a lui .Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
foarte tare faza cu K-ul )) cum frate sa-ti rupi ambele maini sa n-ai una din ele buna sa scoti din viteza sau sa tragi frana de mana la o masina din aia i-ai putea pune frana cu o NUCA )))) presupun ca-si facea machiaju in oglinda altfel nu vad motivul ptr care s-a dus ca vita in copac ))))
Comment
-
Sa speram ca dupa incident va avea parte de revelatia care sa o faca sa inteleaga ca nu exista nici o sinapsa in cutia ei craniana care sa o ajute in corelarea imaginilor receptionate de ochii ei si miscarea membrelor inferioare prin apasarea pedalelor corespunzatoare intr-un timp optim evitarii unui nedorit eveniment. Daca se va intampla sa se suie din nou la volan un lucru e cert ...nu exista nicimacar o sinapsa formata in bilutza de pe umeri deoarece pentru formarea uneia este ncesar un numar de macar 2 neuroni.
Comment
Comment