Iesire La GRATAR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• poze de la mine, mai pe seara.....cand ajung si eu acasa
    sigpic

Comment

• dada pune si tu link-ul de pe transfer care l-ai primit pe mail de dimineata, sau bezme sau skandal ... ca sunt la munca si la ce net am aici .... stau 5 zile sa urc 2 poze...

P.s.: In arhiva de pe acel link gasiti absolut toate pozele facute de mine ieri - redimensionate
      B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• deci...acu vreo juma de ora m-am trezit....ce-i galagia asta aici ??

hai cu pozele alea
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• dupa chinuri seculare aduc si eu aportu de poze http://dl.transfer.ro/resized-transf...-31771c6a6.rar SA CRESTETI MIIICI MARI BZM si Bobby

Comment

• link`ul cu pozele de la Canto
            hehehe ce fata ascultatoare am devenit....sa nu ma deochiati fratilor
            sigpic

Comment

• multumim pentru poze ..fara poze nu ai aminti

Comment

• macar cu astea sa ramanem

Comment

• pentru pozele de la mine mai trebuie sa asteptati nitel sa ajung acasa nici eu nu am apucat sa ma uit la ele
                  sigpic

Comment

• vad ca nu lauda nimeni carnea gustoasa , daca nu erau grataragii , si acuma erau posturi ca era carnea arsa.

Comment

• Originally posted by pirvu_alex View Post
                      jane te-ai trezit ma ?)) la multi ani Bezme si Bobbyred!!! a fost o zi ....... maxima
                      mersi ,mersi

fulgulet

mersi

Originally posted by bezmeticu View Post
                      va multumesc pentru prezenta, sper ca v-am facut sa va simtiti bine! si ca nu va pare rau! apreciez!

asa am aflat.. ca "pufosii" sunt iubiti intr-un fel...

multumesc inca odata.. si daca sunteti draguti.. maine sa primesc si eu arhivele pe mess.. sau.. pe transfer linkurile!

va pup
                      asa cum a spus si BZM ,tin si eu sa multumesc la toata lumea prezenta la eveniment,si nu v om rata nici o ocazite de Paranghelie ..

Originally posted by B 74 NYT View Post
                      Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi La Multi Ani, cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.
                      E bine anii sa-i aduni, Sa razi de tot ce-a fost, S-ajungi si tu batran, Indeplinind al vietii rost.
                      cu dedicatie speciala pt fratiorul vita,dar si pt boby
                      LA MULTI ANI !!!
                      mersi NYT de urari

Originally posted by Eu4yas View Post
                      Da, probabil cel mai tare gratar ... Sincer acum .... Super fain a fost, mai fain decat mi-am putut imagina ....

La Multi Ani inca odata Bezme si Bobbyred

P.S.S.S.S.S. Io-s alllllllll mai chipes maaaaaaaaa
                      mersi

hai Jane ca ,daca era o faci pe treaba cu mosu cu acordeonul...hehe tare rau faza
                      Last edited by bobbyred; 6 April 2010, 16:46. Reason: Automerged Doublepost
                      Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Foarte frumos ieri. Multumim celor doi sarbatoriti pt invitatia facuta, sa cresteti mari si la mai multe paranghelii.
                        Inca o data La Multi Ani!
                        Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Traiasca grataragii ))))
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by bobbyred View Post
                            fulgulet

mersi
                            Excelent, mi-a placut.

La multi ani Bezme + Bobbyred (pentru 9 aprilie) si sa ne inveseliti mult timp de-acum inainte!!
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• mersi,mersi
                              Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Dada unde sunt pozele ?
                                Nu privesc inapoi cu tristete, dar nici inainte cu speranta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google