de 1 mai se organizeaza ceva ?
Iesire La GRATAR
Collapse
X
-
-
da , dar inca se lucreaza la asta ...
in principiu o sa fie ceva la pustnicu ... un gratar dupamasa pana seara...
acum sa vedem cum facem cu : listele / cumparaturi / gratare ( pentru ca avem nevoie de ceva mai mare ) / alte detalii...
o sa revin eu sau mario cu informatii
Comment
-
Propun eu o locatie ca sa mergem la gratar de 1 Mai Muncitoresc si anume la 115 km de Bucuresti pe drumul Buc-Urziceni-Slobozia in comuna si balta Gheorghe Doja.De la Urziceni se mai merge 45 de km spre Slobozia.
Balta este foarte mare si este loc garla pt masini ca sa fie laolalta,iarba cat cuprinde,poti sa faci si baie si pescui in voie cine doreste(balta este 10 lei) fata de cateva sute bune pe baltile din jurul Bucurestiului.
Decat sa mergem la mare si sa facem X-ore pana acolo si inapoi datorita traficului criminal care o sa fie si nu stiim pe unde nimerim,,,mai bine mergem acolo si o sa avem si intimitate cat cuprinde.
Drumul este foarte bun si chiar daca ploua inainte de 1 mai(da Doamne sa nu) nu poti ramane inpotmolit.
De la ultimul gratar facut de voi la Fundulea am vazut in filmulet ca erau masinile parcate pe "etaje" datorita reliefului,,,aici este ca o parcare imensa pe iarba!
Ce ziceti??
Comment
-
Daca se merge la camp vin si eu cu motorul, poate bagam putin plugul in ogor.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Acolo ai loc de peste,gratar,tenis,bermington,plaja,baie in balta,pescuit si mai ales intimitate si chiar daca vin si altii acolo de 1Mai e balta destul de lunga si are peste 10 km de mal.
Cum pestele este in perioada de prohibitie ,adica este in bataie,,este si plin de icre(aviz pescarilor,,,pestele trage ca am vorbit cu socramiu).
Pe balta aia se strang foarte multi din Slobozia,Bucuresti,Urziceni,adica vin cei care au rude prin comunele din zona si cunosc balta asta.
Dar repet pt ca este foarte mare ai loc destul de tot ce vrei si nu stai sa te inghesuie altii ca prin padurile din jurul Bucurestiului.
Iar ca sa avem umbra pt copii,neveste,prietene..tragem masinile paralel la vreo 2 metri una de alta si prindem niste cearceafuri,paturi de usi in partea de sus si gata si umbra.
Drumul este mai "lung" 115 km dare se merita si benzina bagi cam de 60-70 de lei,,,Dar decat sa bagi benzina de 50 de lei si sa mai dai si la balta peste 50 de lei deja este prea mult si o sa fim inghesuiti si conditionati,,,pe cand aici prinzi si peste si faci si o salata de icre de peste!
Acolo am facut multe partide de pescuit si gratare cu neamuri/prieteni si nu sa plans nimeni ci dimpotriva au mai venit ..si daca nu o sa va placa va dau voie sa ma aruncati in balta.
Ps,,ai locuri acolo si de bagat motorul in brazda ca sunt zone off road..Last edited by Ivan Marian; 21 April 2010, 11:22.
Comment
Comment