Iesire La GRATAR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by `dada View Post
    o sa ploua de 1 mai.....previziunile meteo nu sunt imbucuratoare
    Asa spuneau ca o sa ploua si la Tulcea si m-am "prajit" de la soare...
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Eu stiu locatia foarte bine si deaia insist si nu mergem la plesneala pe unde o sa nimerim ca n u gasim locuri de masini/peste etc...deci acolo este loc de tot ce vreti!
      Daca da Dumnezeu "ploaie " ca la Tulcea ne prajim peste tot garantat,,deci plaja se face la discretie,,no problem!
      Last edited by Ivan Marian; 21 April 2010, 11:33.

Comment

• nu o sa fie asa cald sa te coci la soare.
        ivane , eu vin tata , daca ne gasim mai multi , mergem

Comment

• departe asa nu este...si in plus mai schimbam aerul,locul iar daca nu o sa fie chiar asa aglomerat..e perfect....eu vin
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• Ploua,nige,e viscol (coafura rezista) io tot la mare cu cortul ma duc...
            sigpic

Comment

• 115km dus-intors?
              Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
              Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
              www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• doar dus..ca a zis ca inca 45 km spre slobozia
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• Cred ca e cam mult pentru motor, iar daca mai si ploua chiar nu ma vad bine.
                  Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100

Comment

• Lasi motorul si vii cu masina!

Comment

• sau doc - daca vine careva cu vreun mcv sau dubita - vorbesti cu el si il bagi in spate - si te dai acolo pe ea...
                      B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• Eh n-ar fi rea ideea. Se anunta careva?

Comment

• Originally posted by Dragman View Post
                          Ploua,nige,e viscol (coafura rezista) io tot la mare cu cortul ma duc...
                          si eu tot cu cortul merg
                          Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• Las gratarul pentru alta-data ... prefer la mare cu cortul ca n-am mai fost de mult ... care te bagi? am de 4 persoane
                            sigpic

Comment

• Fratilor se poate si acolo cu cortul daca va e dor de cort!
                              Dar la Mare pt o singura zi este prea costisitor si obositor,,mai mult timp stam pe drumuri,,si poate mai ceva ca la Tulcea, datorita traficului care o sa fie pe autostrada atat la plecare spre Constanta cat si la venire spre Bucuresti!

Comment

• Are dreptate, la mare o sa fie o labareala in stil romanesc, chiar manelist.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google