Iesire La GRATAR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

urat !

pescarusii ? ))

FOF-ule LCPloiesti au grataru sambata si nu duminica . nu stiu daca tipii fac si sambata si duminica doar ca ne gandim noi sa mergem acolo . o iei prea in serios cu pescuitul asta. sincer daca vroiai sa mergi la pescuit in liniste asa cum se face , nu ziceai nimic de gratar. trebuie sa ne gandim si la colegii nostrii care vin sa stea la iarba verde sa invarta un mic in mujtar...

Bezme - atunci cand am stabilit sa facem un gratar era inclus si pescuitul , mai degraba sa zicem ca o parte au zis pe loc pescuit si in aceeasi masura au zis gratar. Nu vreau sa fiu aplaudat dar nici sa ma duc pe un lac unde sa stau sa ma uit la undite degeaba.

planul meu pentru duminica este : trezit dimineata , plecat cu cei care doresc sa mearga la pescuit , la 10 - 11 cand incep sa vina restul , las pescuitul si ma bag la un gratar.

Comment

ce sau agitat apele pe aici , voi ati luat`o in serios cand am zis de fete si bezme.
      bv ma , mi`a sarit jokeru in cap cu snagovu` , acuma imi sariti si voi , pacat...pt un gratar.

Comment

Hai mai FOF-ule ca nu e chiar asa de neagra situatia.

Comment

pentru mine nu e deloc neagra..dar vad ca pt alti da....
          tipati si sariti la cap de parca nu ma stiti.

Comment

Baieti, nu va mai certati degeaba pentru niste lucruri marunte......
            sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

Nu sar in capul nimanui ptr ca nu am de ce .Nu particip la gratar si nici la pescuit, am zis sa dau o idee cu Snagovul, am fost pana acolo sa ma interesez de preturi si dupa toate astea sa citesc parerea lui Catalin ca acolo se duc pensionarii ( incluzandu-ma si pe mine in aceasta categorie) parere care nu i-a cerut-o nimeni. Putea sa zica ca nu vrea acolo si cu asta - basta ca doar nu forteaza nimeni pe altii, decizia luandu-se de majoritate.
              In loc sa primesc un " imi cer scuze ptr ca am zis-o pe alt ton " ca asa e frumos intre camarazi ( sa recunosti cand gresesti si sa-ti ceri scuze ) am primit peste ochi de la el faza " ca sunt agitat " ! Ok am zis si-am lasat balta ca oricum subiectul nu ma intereseaza si nici sa dau curs unor discutii inutile nu are rost.
              Dixtractie placuta care pe unde va duceti si lasati discutiile in contradictoriu ca nu fac bine comunitatii.
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

salut , eu sunt de acord cu Thejock3r ! el a avut bunavointa de a merge pana acolo sa se intereseze de locatia respectiva si unii dintre noi in loc sa apreciem ca si-a pierdut ceva timp pe acolo pentru informatii ne dam cu pareri care pot deranja pe atat pe el cat si pe cei care vor sa faca ceva pentru "camarazi" (ca sa il citez pe Thejock3r) asta daca ne consideram camarazi. Nu incerc sa jignesc pe nimeni, ca nu am de ce, dar cred ca mai bine ar fi sa propunem locuri pentru "un gratar" si sa stabilim politicos un loc, din cele propuse, si sa lasam comentariile dupa aceasta iesire.
                Cine se crede cu adevarat "camarad" vine in locul stabilit cine nu si are alte planuri "Ii uram Florii placute si La Multi Ani ! celor care isi serbeaza ziua onomastica" , de acolo de la un gratar.
                Eu asta am avut de spus, ca asta vad chiar daca sunt un membru nou in aceasta comunitate si respect cu adevarat pe cei ce ii cred "camarazi"

Comment

baaaaaa a inebunit lupu baaaaaaaaaa
                  ce aveti fratilor
                  si pana la urma unde se face grataruuuuuu?
                  am o foame mai rau ca bezme
                  astept detaliii

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
                    Nu sar in capul nimanui ptr ca nu am de ce .Nu particip la gratar si nici la pescuit, am zis sa dau o idee cu Snagovul, am fost pana acolo sa ma interesez de preturi si dupa toate astea sa citesc parerea lui Catalin ca acolo se duc pensionarii ( incluzandu-ma si pe mine in aceasta categorie) parere care nu i-a cerut-o nimeni. Putea sa zica ca nu vrea acolo si cu asta - basta ca doar nu forteaza nimeni pe altii, decizia luandu-se de majoritate.
                    In loc sa primesc un " imi cer scuze ptr ca am zis-o pe alt ton " ca asa e frumos intre camarazi ( sa recunosti cand gresesti si sa-ti ceri scuze ) am primit peste ochi de la el faza " ca sunt agitat " ! Ok am zis si-am lasat balta ca oricum subiectul nu ma intereseaza si nici sa dau curs unor discutii inutile nu are rost.
                    Dixtractie placuta care pe unde va duceti si lasati discutiile in contradictoriu ca nu fac bine comunitatii.
                    pai da ma cosmine...eu mi`am zis parerea mea personala despre snagov.
                    acuma ca tu te`ai inclus in categoria asta e treaba ta , cred ca fiecare a fost macar o data acolo , acuma ar trebui sa fie toti in aceasi oala ?
                    si stai linisit ..ca nu am zis pe nici un ton ridicat sau ironic(cum a fost si in cazul lui bezme) , am zis doar ce cred eu. fiecare poate are felul lui de a zice...eu am zis direct despre locul ala.

Comment

Discutiile astea pe forum pot fi intelese gresit foarte usor. Fiti frati si pastrati-va rabdarea ca nu aveti de unde sti cu certitudine ce vrea "celalalt" sa zica cu adevarat si se interpreteaza...s-a ajuns la discutiile astea din chestii eronate, cel mai bine vorbiti pe viu iar daca nu exista un consens cu gratarul, data viitoare exista mereu o noua posibilitate
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Mare dreptate are darksid3, e ff usor sa interpretezi pe forum, se pare ca mai multi am inteles gresit, dar cu toate astea, daca ne dam macar nitel concursul sa nu lasam loc de interpretari, ca sfat, se mai poate folosi un smiley ceva. Ca asa, cand scrii....lasi loc de interpretari, iar daca sare lumea in cap, o intorci ca ai glumit, daca lumea nu sare, atunci e bine.
                        Oricum, in cazul in care am inteles eu gresit, mi cer scuze ca am "sarit la gatul" fof-ului.....desi modul de exprimare a lasat FFFFF MULT loc de interpretare ;)

Dar cel mai bine e sa revenim la topicul initial, si sa ne dam concursul sa iasa bine grataro-pescuitul :P

sigpic

Comment

ce om pacifist.. daca as putea fi si eu ca tine jenica.. mai am de invatat ne vedem diseara la carol si mai vorbim sa vedem ce si cum
                          sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                          Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

Am si eu parerile mele, oricum pana la urma se pare ca am avut numai de pierdut.

Sunt singur acasa, ma bazam pe grataru asta , adica eram in foame pac pac m-ai inteles, si pana la urma am ramas cu shaorma de ieri. Daca cineva, a vazut pe altcineva care avea o cunostinta la o bucatareasa buna de week-end sa dea de stire.

Numai de bine sa auzim !.

Parca vad cum sfaraiau micii pe gratar, pfffffff apa in gura nu alta
                            Last edited by Eu4yas; 10 April 2009, 19:59. Reason: Automerged Doublepost
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

nu trebuie sa`si ceara scuzele nimeni nimanui.
                              daca nu ma cunoasteati mai ziceam..dar asa..asta e.

Comment

baietii,in principiu cam asa stau lucrurile si uniu dintre voi o stiti,am hotarat asa ce i care vor PESTE,plecam la ora 4 dimineata se va da la peste, pana cand vine si restu populatiei eu am zis intre 9---12 si atunci ne oprim din pescuit si incingem gtatarele....
                                locul de gratar si peste este la FUNDULEA,pentru ce i care nu stiu unde este...
                                se iese din Buc.pe la Cora Pantelimon tot inainte,se trece de Selgros,tot inainte,Branesti tot inainte Fundulea in localitate pe partea Stanga este o Troita ( inainte de ea este o trecere de pietoni,este soseaua cu targu)se intra pe strada respectiva( e buna asfaltata)si se merge pre drumul prioritar.....
                                pentru mai multe informatii 0729.013.391 / 0768.387.055
                                intalnire azi la ora 17.00 la Polivalenta pentr probleme orgazizatorice despre plecare

intalnirea pescarilor la ora 4.00 la Cora Militari sau la 4.30 la Piata la Obor vis a vis de Targu de la trepte.....
                                FIR INTINS BAIETII
                                Last edited by darksid3; 12 April 2009, 22:21. Reason: Automerged Doublepost
                                Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google