Iesire La GRATAR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Haide ma Boby sa vedem de ce e in stare balta asta care o recomanzi
    Ma duc sa lustruiesc lansetele.

Comment

daca vi cu lansete ti le rup... crezi ca eu ma uit la tine? joc folbal si-ti alerg toti pestii ) vii la ziua omului sa pescuiesti.. nu ziceai... cu ce te pot ajuta!
      sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
      Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

pai si omu` e pescar ! ... ii dam lui toti pestii prinsi )

Comment

Atunci ma duc in treaba mea la pesti mei.

Comment

baieti, vedem la fata locului cum ne repartizam care la gratar ,care la peste....importatnta e distractia eu sigur unul care ar vrea sa imi intoarca iar frisca pe fata...hahahhah
            Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

bobby mai multe detalii ...

Comment

parerea mea e ca, la snagov unde a precizat jokerul e foarte bine
                e loc amenajat, avem cosuri de gunoi, apa, mese.
                leagane, topogane pentru cei care vin cu copii si poate vor sa scape de ei pana isi termina berea.
                avem balta langa in caz ca e cald, ne aruncam in ea.

dar naspa ca masinile sunt in parcare ... daca nu misunam printre ele nu e treaba.

pescuitul e pescuit, si gratarul este subiectul thread-ului...

cunosc un loc la km36, inspre pitesti, e raul arges, putem intra lejer vreo 30masini. nisip pe jos combinat cu pietre, deci nu o sa ne urcam cu noroi in masini. putem sa alergam si o minge...e frumos o sa incerc sa atasez o poza de pe google earth!

Comment

Deci unde mergem? Ca pana la urma nu scapati de mine.
                  Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

OFF Topic: FELICITARI Rebeeeeeeee!!!!!!
                    Oameni buni, stati in case, nu iesiti pe strazi.....Rebe are voie sa conduca 4 roti
                    Bravooo fataaaaa!!!!

sigpic

Comment

A, chiar, care-mi da si mie masina sa fac o tura sambata?
                      Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

faci ca-n reclama aia.. " poate cand ma voi face mare ma va lasa sa-i conduc masina "

scz de off
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

am fost ieri pana la snagov, era un drum care se termina cu un rond langa lac si e inchis acum eu nu stiu alt loc liber unde sa se poata sta langa lac... acum s-a pus bariera acolo, sintetic si se construieste un club

Comment

Originally posted by tomu View Post
                            parerea mea e ca, la snagov unde a precizat jokerul e foarte bine
                            e loc amenajat, avem cosuri de gunoi, apa, mese.
                            leagane, topogane pentru cei care vin cu copii si poate vor sa scape de ei pana isi termina berea.
                            avem balta langa in caz ca e cald, ne aruncam in ea.

dar naspa ca masinile sunt in parcare ... daca nu misunam printre ele nu e treaba.

pescuitul e pescuit, si gratarul este subiectul thread-ului...

cunosc un loc la km36, inspre pitesti, e raul arges, putem intra lejer vreo 30masini. nisip pe jos combinat cu pietre, deci nu o sa ne urcam cu noroi in masini. putem sa alergam si o minge...e frumos o sa incerc sa atasez o poza de pe google earth!
                            Vezi ca sambata la intalnire sa vorbit in egala masura de peste cat sa vb si de gratar.
                            Parerea mea este ca la snagov locul este pt familii , pt varsa a ||| , deci...pensionari.
                            SI la km 36 pe arges eu am mai incetat sa ma duc de 2 veri aproape , au bagat excavatoare , stiu ca facusera gauri , au luat nisip si pietris etc.

Comment

Salutare tuturor ! Sunteti invitati la Gratare si iarba verde
                              LOCATIA : PALTINU Prahova (campina)
                              DATA : SAMBATA 11.04.2009 ORA 13:00
                              Pozele astea sunt facute cand a fost si SIRCHIRIE SI BEZMETICU la intalnirea noastra ........Sper ca din tot sufletul sa va mobilizati si voi .....VA ASTEPTAM !
                              Cine vrea sa vina este rugat sa ma caute YD: marian_S_petre sau tel: 0734154267 Pentru a ii explica cum se ajunge cel mai usor .

VA MULTUMESC ANTICIPAT !
                              Attached Files

Comment

FFF frumos la Paltinu acolo...trec ff des in drumurile mele spre V. Doftanei.
                                Acum sa vedem daca se mobilizeaza careva.....avand in vedere ca avem intalnirea oficiala sambata, apoi duminica e programat un grataro-pescuit....oricum, daca o fi sa fie ceva, va anuntam, nu o sa venim pe nepusa masa.....abia cand e gata gratarul

Multumim frumos pt invitatie, si daca nu acum, poate reusim macar sa ne mobilizam la urmatorul gratar!!

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google