Iesire La GRATAR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Gionik ....asta este URm gratar Hai ca se poate ! exista un singur club : LOGAN CLUB !!!! Va asteptam !

Comment

fac o rectificare.. eu bezmeticu am id sirchirie, iar cel de-al doilea e crisneg!
      sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
      Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

asa ca va incurcasem ...cum ai fc si tu cu locatia ) SORRY SIRCHIRIE SI CISNEG

Comment

acuma o dati in deplasare ?

Comment

mai bajeti daca e ziua lui bobby eu zic sa aleaga el locatia ca el da cinstea aaaaa?

Comment

pai a ales ma..balta fundulea.

Comment

la FUNDulea sa fie )

Comment

De acord cu Grecia!
                  Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Nea FOF-ule. Mi se pare ca ai fost cam acid in declaratia "Parerea mea este ca la snagov locul este pt familii , pt varsa a ||| , deci...pensionari." si cred ca nu ti-ai dat seama ca m-ai jignit!
                    Macar sa aveti parte , pe unde va duceti , de "pensionare" cum erau sambata trecuta !!
                    O sa merg si eu odata spre locurile tale pline de tineret..sper sa nu raman dezamagit!
                    Last edited by Thejock3r; 9 April 2009, 19:59.
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Nu stiu dc te agiti asa tare asa, asta e parerea mea despre snagov.

ON , am stabilit in seara asta cu sarbatoritu` Boby red si va ramane la fundulea.
                      cei care merg la peste se vor duce de dimineatza..si restu cu grataru vor venit la o ora stabilita in urma noastra.
                      Last edited by CataFOF; 9 April 2009, 22:50.

Comment

da nu mai bine mergeti voi pescarusi... si noi mergem in alta parte cu grataru si vorbim la telefon ?

avand in vedere.. ca pana acum nu s-a facut lista... nu e nimic pregatit.. iar parerile sunt pro si contra.. eu ma gandesc.. ca cei ce nu vor sa mearga la peste... ,ca sa nu le distraga atentia pestilor, propun sa mergem cu LCPloiesti la gratar, iar cu boby sa nu zica ca fugim ne cinstim noi

sau.. ce alte propuneri.. sunt deschis si vreau sa ajut sa fie bine
                        Last edited by bezmeticu; 10 April 2009, 00:11.
                        Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

ce lista ma ? e pe liste acuma ?
                          sa zis si de la inceput..cine vrea sa vine la gratar , poate sa vina..daca nu vor sa plece asa de dimineatza cu noi la peste. Si vin mai tarziu dupa noi.
                          zi ca vrei la gratar la ploiesti ca au aia femei acolo.

Comment

FOF-ule......ce treaba are sula cu subprefectura....daca intelegi ce vreau sa zic.....sa fiu mai explicit....ce treaba au fetele baietilor de la LC Ploiesti cu gratarul, sau cu bezme? Daca nu se intelege nuanta de gluma, mistouri, din alte posturi/poze ... e pacat. (nu tot ce zboara se mananca) Pana si ei si-au dat seama ca bezme e un mistocar!!

Nu inteleg de ce te agiti asa tare!!!

Bezme a venit cu o idee, si-a dat cu parerea si atat.....asta nu inseamna ca tre sa ii raspunzi in felul asta.
                            E pacat sa iasa atatea discutii de la un gratar. Se va merge unde stabileste majoritatea, ca asa este normal, iar daca cineva nu este deacord, sau daca nu convine cuiva, este liber sa nu vina.

Parerea mea

sigpic

Comment

ba sincer... mi-ar fi rusine ca la 29 de ani sa gandesc asa.. era doar un punct de vedere.. dar vad ca te ataci si ma deranjeaza.. deja vad ca pierzi notiunea de gluma si o iei prea in serios.. mi se pare ca numa voi.. "pescarusii" ati organizat ceva.. si restu daca vor sa vina pe langa voi.. probabil sa va aplaude! oricum stiu.. scopul "pescarusului" este ca atunci cand intra in militari... toti de la balcoane sa aplaude captura!
                              si da, am spus de LCPloiesti, caci baietii ne-au invitat.. au ceva organizat.. si e altceva.. nu sa vina fiecare cand se trezeste.. majoritatea nici nu stiu unde e fundulea si asa mai departe! si hai.. fir intins

Comment

Vin si eu cu fier beton de 8 fac eu gratarul...ce de cearta ,,la naiba ,,...si pentru ce...??? pentru bezme care el orcum vine cu gratar de mec...
                                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google